Casper VIA X40'in Kullanicilarina Sagladigi 10 Fayda

Kullanicilarin günlük yasamini daha kolay ve eglenceli hale getirmeyi amaçlayan Türkiye’nin teknoloji markasi Casper; 6.67” FHD+ AMOLED ekrana, yapay zekâ destekli 24MP ön kameraya ve 8GB RAM’a ek 8GB VRAM destege sahip Casper VIA X40’in kullanicilara sagladigi 10 faydayi paylasti.

Casper VIA X40'in Kullanicilarina Sagladigi 10 Fayda
33 yildir sektörde yer alan Casper, telefon kullaniminda beklentisi yüksek olan kullanicilar için ürettigi Casper VIA X40’in özellikleri ve modern tasarimiyla tüm beklentileri karsilamayi amaçliyor. Marka; 6.67’’ FHD+ AMOLED ekrana, 5 bin mAh yüksek batarya kapasiteye, 256GB hafizaya, yapay zekâ destekli 50MP+5MP+2MP arka kameralara, NFC ve hizli sarj destegine sahip Casper VIA X40’in kullanicilara sagladigi 10 faydayi ise tek tek paylasti.

Üst düzey genis ekran kalitesi

Video izlerken ya da oyun oynarken daha canli, daha parlak görüntüler 6.67 inç genisligindeki FHD+ AMOLED ekran ile mümkün. 120 Hz yenileme hizina ve 500 NIT parlakligina sahip Casper VIA X40, AMOLED ekran ile renkleri optimize ederek parlaklik, canlilik ve netligi kusursuz bir sekilde harmanlayarak kaliteli bir ekran deneyimi sunuyor.

Parmak izi birakmayan 3D Glass tasarim

Casper’a özel olarak üretilen 3D glass tasarim, Casper VIA X40’a dayaniklilik ve sikligi bir arada sunuyor. Arka kasa ve kenarlara dogru incelen tasarim, ayni zamanda parmak izi birakmaz bir özellik kazandirarak kullanicilara premium bir görüntü sagliyor.

Yapay zekâ destekli 14 farkli çekim modu

Alaninda dünya devi Arcsoft’un yapay zekâ destekli kamerasini kullanan Casper VIA X40 ile kullanicilar, hem fotograf hem videoda kullanilabilen güzellik modu, 4 kat yavas çekim modu, panorama gibi birbirinden özel 14 farkli çekim modu ile kalite standartlarini bir üst boyuta tasiyabiliyor.

Yapay zekâ destekli ön ve arka kamera

Global trend teknolojileri kamerasinda da bulunduran Casper VIA X40, 50MP gelismis arka kamerasi ile yüksek çözünürlüklü ve canli fotograflar çekilebilirken, farkli açilardan görüs imkani saglayan 5MP genis açi kamerasi ve 2MP makro kamerasiyla net, derin ve odakli fotograflara imkan taniyor. Dinamik özçekimleri de mümkün kilan Casper VIA X40, 24MP ön kamerasiyla canli ve net fotograflara imkan sagliyor.

Özel çekim modlari

Hem fotograf hem de video çekiminde kullanilabilen güzellik modu, 4 kat yavas çekim modu, panorama gibi birbirinden özel 14 farkli çekim modu dünya devi Arcsoft yazilimlari ile sunuluyor. Yapay zeka destegine sahip ‘Ultra Gece Modu’ ise karanlikta dahi net çekimleri mümkün kiliyor.

256GB genis hafizaya ek 1 TB daha artirilabilir hafiza

Yüksek performansinin yani sira 256GB genis hafizasi ile ayni anda birçok uygulamanin kullanilmasina yardimci olan Casper VIA X40, 84.000 fotograf, 26 saat 1080P video kaydi veya 48 saat 720P video saklanmasina imkan taniyor. Üstelik micro SD özelligi sayesinde de 1TB daha artirilabiliyor.

Yüksek pil kapasitesi

5 bin mAh batarya kapasitesine sahip Casper VIA X40, uzun soluklu kullanim avantaji sayesinde telefondan maksimum verim alinmasini sagliyor. Bu sayede kullanicilar günlük kullanimlarinda pil yüzdesini kontrol etmek zorunda kalmiyor.

Yüksek performans yenilikçi teknoloji

Kullanicilar, 2.2Ghz CPU performansina sahip MediaTek G99 chipset ile CPU ve GPU verimliliginde zirveyi görebiliyor. Casper VIA X40, 6nm olan chipset yapisi sayesinde optimum termal verimlilik saglayarak maksimum performans sunmayi hedefliyor. Bu sayede kullanicilar en zorlu uygulamalari dahi takilmadan, sorunsuz bir sekilde çalistirabiliyor.

Her zevke hitap eden renk seçenekleri

Zarif tasarimi sadece ekraniyla sinirlamayan Casper VIA X40, her kullanicinin begenisine hitap edecek Gece Mavisi, Gece Siyahi ve VIA Beyazi olmak üzere 3 farkli renk seçenegiyle sik ve modern bir tasarim sunuyor.

NFC ile kolay ödeme yöntemi

NFC teknolojisine sahip Casper VIA X40 sayesinde kullanicilar ödeme, veri paylasimi gibi teknolojik yenilikleri tek bir noktada toplayabiliyor. Dahili QR modu ile para çekme, linke ulasma islemleri kolaylikla yapiliyor. Kullanicilar Casper VIA X40 sayesinde cüzdan tasimak zorunda olmamanin keyfini sürüyor.
Kaynak: İHA