Agri'da Dünya Su Günü'nde Ögrenciler Milli Egitim Müdürü Kökrek Ile Bulustu

Agri Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, 22 Mart Dünya Su Günü dolayisiyla il merkezindeki Doga Koleji ögrencilerini makaminda agirladi.

Agri'da Dünya Su Günü'nde Ögrenciler Milli Egitim Müdürü Kökrek Ile Bulustu
Kökrek, ögrencilerle tek tek yakindan ilgilenerek suyun önemi hakkinda sohbet etti. Ziyaretten dolayi misafirlerine tesekkür eden Kökrek, su tasarrufunun önemini vurguladi. Ögrenciler de Kökrek’e konukseverliginden dolayi tesekkür ederek su tasarrufu brosürü takdim etti. Daha sonra ögrenciler, Milli Egitim Müdürlügü hizmet binasindaki tüm subeleri gezerek su tasarrufu brosürü dagitti.

Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, yaptigi açiklamada, suyun yasamin kaynagi oldugunu ve her damlanin önemini vurguladi. Kökrek, "Gelecek nesillerin de temiz ve saglikli suya erisebilmeleri için su tasarrufu yapmamiz gerekiyor. Bu konuda ögrencilerimize önemli görevler düsüyor. Onlarin bilinçli bir sekilde su kullanmalari, gelecek nesiller için de büyük önem tasiyor." dedi.

Doga Koleji ögrencileri de suyun önemini anladiklarini ve su tasarrufu yapmaya söz verdiklerini ifade ettiler. Ögrenciler, "Suyun ne kadar degerli bir kaynak oldugunu biliyoruz. Bundan sonra daha dikkatli su kullanacagiz ve çevremizdekileri de su tasarrufu yapmaya tesvik edecegiz." diye konustular. Dünya Su Günü etkinligi, ögrencilerin Milli Egitim Müdürlügü hizmet binasindaki tüm subeleri gezerek su tasarrufu brosürü dagitmasiyla sona erdi.
Kaynak: İHA