7 Ay Önce Evlenen Eski Sevgilisini Öldürmüstü, Tutuklandi

Kocaeli’de eski sevgilisini öldüren ve yakalanmamak için toplu tasima araçlarina kullanmayarak günlerdir yürüyen ancak polis ekipleri tarafindan yakalanan süpheli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

7 Ay Önce Evlenen Eski Sevgilisini Öldürmüstü, Tutuklandi
Osmangazi Mahallesi Lokman Hekim Caddesi Hali Saha Sokak’ta bulunan site önünde 16 Mart’ta meydana gelen olayda, sabah saat 07.00 siralarinda ise gitmek için evden çikan Gülhan Esen (24), arabasinda bekleyerek pusu kuran sahis tarafindan tabancayla 4 el ates edilerek vuruldu. Esen kanlar içinde yere yigildi, süpheli ise kadini tekmeledikten sonra olay yerinden kaçti. Hastaneye kaldirilan genç kadin, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. 7 ay önce evlenen Gülhan’in öldürülmesine iliskin genis çapli sorusturma baslatildi. Kocaeli Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro dedektifleri, bin saatlik güvenlik kamerasi izleyerek, zanlinin kimligini tespit etti. Gülhan Esen’in katili takintili eski sevgilisi M.T. (28) oldugu tespit edildi. M.T’nin olay günü babasinin otomobilini kullandigi, cinayetten sonra da araci birakarak kaçtigi ögrenildi. Katilin genç kizi sürekli takip ve zaman zaman rahatsiz ettigi, bu sebeple Gülhan’in da M.T’den sikayetçi oldugu ortaya çikti.

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

M.T.’nin, cinayetten sonra yakalanacagi korkusuyla toplu tasimaya binemedigi, otelde de kalamadigi için sokak sokak yürüdügü belirlendi. Sürekli yer degistiren M.T. sonunda yakayi ele verdi. Zanli, yine yürüyerek gittigi Sultanbeyli’de Kocaeli polisinin operasyonuyla yakalandi. M.T’nin havanin soguk oldugu günlerde de "üsümemek" için yürüdügü ögrenildi. Sürekli yürüyerek adres degistiren zanlinin, güvenlik kamera görüntülerine yansimamak amaciyla marketten yiyecek almadigi, apartmanlardan 2 kez ayakkabi çaldigi, üzerini de cinayetten sonra çaldigi kiyafetlerle 3 kez degistirdigi bildirildi.

Istanbul Sultanbeyli’de yakalanan süpheli, bugün islemleri sonrasinda Gebze Adliyesi’ne sevk edildi. Savci karsisina çikan M.T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA