Yakutiye Belediyesi Ile Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Arasinda Is Birligi Protokolü Imzalandi

Yakutiye Ilçesinde ögrenim gören ögrenciler için Yakutiye Belediyesi ve Yakutiye Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birligi protokolü imzaladi.

Yakutiye Belediyesi Ile Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Arasinda Is Birligi Protokolü Imzalandi
Yakutiye Belediyesi ve Yakutiye Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birligiyle yapilan protokol kapsaminda 2024 Yilinda Mart, Nisan ve Mayis aylarinda yapilacak olan 8. Sinif LGS Sinavlari ve 12. Sinif YKS Sinavlarina katilacak ögrencilerin sinav ücretlerinin Yakutiye Belediyesi tarafindan karsilanmasi kararlastirildi. Yakutiye ilçesine bagli okullarin tamaminda egitim gören 5.000 ögrencinin 6 oturum halinde girecegi toplam 15.000 adet sinavin giris ücretinin tamami ve sinavin lojistik destegi Yakutiye Belediyesi tarafindan karsilanacak.

Yakutiye Belediye Baskani Dr. Mahmut Uçar ve Yakutiye Ilçe Milli Egitim Müdürü Abdurrahman Gazioglu tarafindan imzalanan protokol sonrasi açiklama yapan Mahmut Uçar “Gelecegimizin teminati olan ögrencilerimize ve egitime olan destegimizi bugüne kadar oldugu gibi bundan sonraki süreçte de sürdürecegimizi belirtiyor, sinava girecek olan tüm ögrenci kardeslerimize simdiden basarilar diliyor, ailelerine ve onlara egitim veren ögretmenlerimize sükranlarimizi sunuyoruz.” dedi.

Yakutiye Ilçe Milli Egitim Müdürü Abdurrahman Gazioglu ise egitim ve ögretim alaninda hiç bir fedakarliktan kaçinmadan her türlü destek veren Yakutiye Belediye Baskani Dr. Mahmut Uçar’a tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA