Istanbul'da Trafikte 'Neden Bana Çarptin' Dayagi Kamerada Açiklamasi 5 Kisi Baba Ve Oglunu Dövdü
Kagithane’de bir servis aracinin soförü, kendisine çarpan otomobilin sürücüsüne “neden bana çarptin” diye sorunca ogluyla birlikte 5 kisi tarafindan darbedildi. Saldiri anlari kameralara yansirken, araçtaki kadinlarin panikle kaçtigi kavgaya karisan saldirganlar yakalandi.

Ancak Zekeriya M. bu soruya iddiaya göre hakaretle karsilik verdi. Bunu duyan Turan S.’nin oglu Ilker S., Zekeriya M. ile kavga etmeye basladi.
“Neden bana çarptin” deyince ortalik karisti
Aracindan inen Zekeriya M. ve çevredeki arkadaslariyla servis aracina binen Turan S. ve Ilker S.‘ye saldirdi. Ortaligin bir anda karistigi olayda 5 kisi tarafindan saldiriya ugrayan baba ve oglu dakikalarca darbedildi. Kavga esnasinda servis aracindaki kadinlar panikle araçtan inip kaçisti. Araçtaki soför Turan S. gaza basarak ilerlemek istedi. Ancak saldirganlar tekrardan pesinden kosarak soförü bir kez daha darp etti. Yasananlar ise kameralara anbean yansidi.
“5 kisi servisin içindeki arkadasa vurdular”
Olayla ilgili konusan esnaf Mehmet Bölükbasi, “Burada servis minibüsü sürücüsünün aracina Tofas marka araç arkadan dokundurmus. Aracina vurdugu için aralarinda bir tartisma oluyor. Biz tartismadan sonra onlari araca bindirdik. Servis, fabrikadan çikan elemanlari almak için asagiya geldi. Sonra onlar tekrar bir tartisma yasadilar. Tofas marka aracin sahibi, kendi arkadaslarina haber verdi. Ondan sonra kavga oldu. Servise binen kadinlar kavga esnasinda apar topar asagiya kaçtilar. 5 kisi servisin içindeki arkadasa vurdular. Servis sürücüsü, o arbededen kaçmak için araci Tofas’in üzerine sürdü. Biz ayirmaya çalistik ama darbedildi. Sonra polis ve ambulans geldi” dedi.
Polisin yakaladigi saldirgan serbest kaldi
Olayin ardindan çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, yaralanan soför Turan S.‘yi yaptiklari ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Tedavi sonrasi taburcu edilen Turan S., emniyete giderek sikayetçi oldu. Sikayet sonrasi polis ekipleri, saldirgan Zekeriya M.yi gözaltina aldi. Ifadesi alinan Zekeriya M., “kasten yaralama”, “tehdit-hakaret” ve “mala zarar verme” suçlarindan adli islem yapilmasi sonrasinda savcilik talimatiyla emniyetten serbest birakildi.
