Baskan Togar Açiklamasi 'Cemal Yesilyurt Bulvarimizi Ilçemize Kazandiracagiz'

Tekkeköy Belediye Baskani ve Adayi Hasan Togar, Tekkeköy ilçesi ile Kutlukent Mahallesi’ni birbirine baglayacak olan Cemal Yesilyurt Bulvari’ni ilçeye kazandiracaklarini söyledi.

Baskan Togar Açiklamasi 'Cemal Yesilyurt Bulvarimizi Ilçemize Kazandiracagiz'
Tekkeköy ilçesi ile Kutlukent Mahallesi’ni birbirine baglayacak olan 3,5 km uzunlugundaki Cemal Yesilyurt Bulvari ilçe belediyesi imkanlariyla hayata geçirilecek. Baskan Togar projenin Kutlukent ile Tekkeköy’ü birbirine daha yakin kilacak, hayati kolaylastiracak bir baglanti yolu olacagini belirtti.

Ilçeye müjdeyi veren Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, “Tekkeköy merkez ile Kutlukent bölgemizi birbirine baglayacak 3,5 kilometre uzunlugundaki Cemal Yesilyurt Bulvarimizi ilçemize kazandiracagiz. 23 Nisan Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi içerisinden 13 metre genisliginde magaralara kadar tamamlayacagimiz bulvarimiz Tekkeköy’ün ikinci büyük alternatif bulvari olacak. Bu projemizi yil sonuna kadar bu ilçemize armagan edecegiz ve bu iki yer arasinda trafikte yasanan tüm bu karisikligi ortadan kaldirmis olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA