OSCORP, Yerel Degerlerle Küresellesmeye Devam Ediyor

Savunma sanayii sektöründe yaptigi yatirimlarla dünya siralamasinda 11. siraya yerlesen OSCORP Savunma Teknolojileri Endüstrisi, 54 ülkede faaliyetlerini genisleterek sürdürüyor.

OSCORP, Yerel Degerlerle Küresellesmeye Devam Ediyor
Türkiye’nin taninan yatirim uzmanlarindan Kenan Altunç’un liderliginde yola çikan OSCORP, sadece ülke çapinda degil dünya çapinda da 20’ye yakin markayla ülkenin bu alanda büyümesine katki saglamaya devam ediyor. OSCORP’un alan uzmanlarindan olusan profesyonel ekibi dünyada meydana gelen degisimleri yakindan takip ediyor.

OSCORP yenilikçilik, esneklik, uyumluluk ve bütüncül düsünce yaklasimiyla gelecegin ihtiyaçlarini anlayarak bu dogrultuda tasarimlar yapmaya çalisiyor. Bu yaklasim dogrultusunda sirket, dünyada belirmeye baslayan gida krizine simdiden hazir olmak için gida sektöründe de ‘Soframda Anadolu’ markasiyla faaliyet göstermeye baslayacagini duyurdu.

OSCORP sirketinden yapilan açiklamada, "Kendi bünyesinden ve öz kaynaklariyla çikardigi 20’ye yakin markanin yani sira ‘Soframda Anadolu’ markasiyla gida sektöründe yapacagi ulusal ve uluslararasi isbirligi ve yatirimlarla birikimini ve uzmanligini bu alanda da uluslararasi düzeye tasimis olacak. Teknoloji transferi, savunma ve güvenlik alanlarinin yani sira Soframda Anadolu ile gida alaninda da faaliyet gösterecek olan sirketin yönetim kurulu bu alanda da talepleri hizla karsilamaya hazir duruma gelecek. OSCORP’un bünyesinden çikardigi Black Lion International Security (BLIS) adli kurulusu özellikle profesyonel güvenlik hizmetlerine olan ihtiyacin arttigi bölgelerde bu ihtiyaci karsilayabilecek bir yapiya dönüsüyor. BLIS’in basina bu alanda çok yetkin ve birçok basariya imza atmis bir üst düzey yönetici atamasi yapildigini ifade eden sirket yöneticileri; BLIS’in çok yakinda ülke genelinde sahip oldugu yaygin hizmet agi ve marka degeriyle standartlari farklilastiracagini belirtiyorlar. OSCORP, BLIS ile çok kisa sürede ülke genelinde yaygin bir hizmet agi kurarak degisimden kaynaklanan ihtiyaçlara çözümler sunmaya devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Degisime uyum saglayabilen yapilarin özellikleri arasinda hiz, esneklik ve çoklu görevlere hazirlik oldugunu ifade eden Kenan Altunç, bu nedenle yapilan bosluk analizlerinden elde edilen durum tespitlerinin ötesine geçme ve aksiyon alabilme becerisine olan ihtiyaca vurgu yapti. Stratejilerin ve stratejik planlarin her sirket tarafindan yapildigini, fakat bunlari uygulayabilen, degisen çevreyle uyumlu icrasini saglayabilen sirketlerin oraninin ise ancak yüzde 10 düzeylerinde kaldigini belirten Altunç, elde ettikleri basarinin icrada gösterdikleri hiz, esneklik ve uyumlulukla iliskili oldugunu aktardi.
Kaynak: İHA