Kitap Kafe Yeni Yerinde Hizmet Veriyor

Balikesir Büyüksehir Belediyesi’nin Toplu Tasima Merkezi’nde faaliyete aldigi Firintas Kitap Kafe, gençlerin ilk tercihleri arasinda yer aliyor. Kitap okumak ve ders çalismak için rahat bir ortam sunan kitap kafeler, tüm ilçelerde yayginlasacak.

Kitap Kafe Yeni Yerinde Hizmet Veriyor
Faaliyete geçirdigi hizmet ve yatirimlarla Balikesir’i, gençlerin kendilerini gelistirebilecekleri; sosyal, kültürel, sportif ve egitim hayatlarini canlandiran ve kolaylastiran bir kent haline getiren Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, sehir genelinde Kitap Kafeler açmaya devam ediyor. Ilkini 2 yil önce Çamlik Ahmet Edip Ugur Gençlik Kültür ve Aktivite Merkezi’ne açan Büyüksehir Belediyesi, orayi gençlerin istegi üzerine kafeye dönüstürerek kitap kafeyi, Toplu Tasima Merkezi’ne tasidi. Gençlerin rahatlikla ulasim saglayabilecegi yeni yerinde 10 gündür hizmet veren Firintas Kitap Kafe, ders çalisan ve kitap okuyan ögrencilere; bir yandan huzurlu, güvenli, sessiz bir çalisma ortami sunarken diger yandan da uygun fiyatli kaliteli ürünlerle kolaylikla tercih edebilecekleri bir mekân oluyor. Geçtigimiz ay Gönen’e de Firintas Kitap Kafe açan Büyüksehir Belediyesi, kitap kafeleri tüm ilçelerde yayginlastiracak.

Ögrenciler; kitap okumak, ders çalismak için Firintas Kitap Kafe’nin çok verimli bir yer oldugunu ayrica kolay ulasim saglayabildikleri için tercih ettiklerini söyleyerek bu ortami saglayan Baskan Yücel Yilmaz’a tesekküllerini iletti.
Kaynak: İHA