Is Dünyasinin Merkezefendi'deki Temsilcisi Baser, Is Bulma Kurumu Gibi Çalisacak

Cumhur Ittifaki Adayi Ekrem Baser, is bulmakta zorlanan gençler için Merkezefendi Belediyesi’nin is dünyasi ve insan kaynaklari arasinda köprü görevi üstlenecek bir birimle is bulma kurumu gibi çalisarak ilçe istihdamina katkida bulunacagini söyledi.

Is Dünyasinin Merkezefendi'deki Temsilcisi Baser, Is Bulma Kurumu Gibi Çalisacak


Merkezefendi Belediyesi’nde 31 Mart’a dogru emin adimlarla ilerleyen Cumhur Ittifaki Adayi Ekrem Baser, kendi dönemiyle ilgili önemli açiklamalar yapmaya devam ediyor. Baser, belediyenin is dünyasi ile çok sayida isbirligi projesini hayata geçireceklerinin altini çizerken, isbirlikleri arasinda en çok önemsedigi basliklardan birinin gençlere is imkanin saglanacagi rehberlik birimi oldugunu belirtti.



Denizli’nin en genç ve basarili is insanlarindan biri olan ve is dünyasini siyasette temsil eden Ekrem Baser, Merkezefendi Belediyesi’nin insan kaynaklari ile isveren arasinda bir rehberlik köprüsü görevi üstlenmesi gerektigine vurgu yapti. Baser bu nedenle, binlerce ticari kurulusun ve esnafin yani sira 883 fabrika ile 1-2 ve 3. sanayi sitelerinin Merkezefendi’de belediyenin is bulmakta zorlanan gençlere destek olmak amaciyla is bulma kurumuna benzer bir birim olusturmayi planliyor.

Göreve geldikten sonra is garantili meslek edindirme kurslari açacak olan Baser, gençlerin is bulma süreçlerinde destek olacak köprü niteligindeki birim sayesinde is dünyasinin ihtiyaç duydugu pozisyonlar ile ise ihtiyaci olan donanimli gençlere yönelik bir insan kaynaklari datasi olusturacaklarini ifade etti.

Merkezefendi Belediyesi’nde is bulma kurumuma yapisina benzeyecek olan birim bölgedeki esnaf, tüccar ve sanayici ile sürekli iletisim halinde olacak. Ayrica is arayan gençler Merkezefendi Belediyesi’nin bu ilgili birimine kasit olabilecek açik pozisyonlari görüp belediye sayesinde kendisine uygun islere müracaat edebilecek.

“Öncelikli görevlerimizden”

“Belediyelerimizin ciddi bütçesi ve yetkisi var. Elbette ilçemize ihtiyaç duyulan fiziki yatirimlari yapacagiz ama her firsatta söylüyorum sosyal, kültürel ve ekonomik açidan her türlü faaliyeti de es zamanli yönetecegiz” diyen Baser “Ilçemizin istihdamina katkida bulunmak, sakinlerimizin refah düzeyini yükseltmek bizim en önemli görevlerimizden biri olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA