Efeler Belediyesi Umurlu Mahallesi'ndek, Hali Sahayi Hizmete Açti

Efeler Belediyesi tarafindan Hasan Sefa Umurlu Hali Sahasi düzenlenen törenle hizmete açildi.

Efeler Belediyesi Umurlu Mahallesi'ndek, Hali Sahayi Hizmete Açti


Umurlu Mahallesi’ndeki törenin açilis konusmasini yapan Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay açilislarinda kendisini yalniz birakmayan herkese tesekkür ederek, “Bir sözümü daha yerine getirmenin onurunu yasiyorum. Hepiniz hos geldiniz. Oda baskanlarimiz, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtar arkadaslarimiz burada, korkmayan muhtarlar burada, korkmadiklari için buradalar, korkmadiklari için sivil toplum örgütlerinin oda baskanlari burada, onlarla gurur duyuyorum. Efeler halki adina onlari alkisliyorum, sag olsunlar” dedi.



Verdigi sözlerin yüzde 96’sini gerçeklestiren Baskan Mehmet Fatih Atay, “Siyasetçiler pek sevilmez, verdikleri sözü tutmadigi için. Ama verdikleri sözü tutanlara da 31 Mart’ta Efeler halki geregini yapacaktir, inaniyorum. Bu tesis gençlerimiz için, Umurlu için küçük bir tesis. Biliyorsunuz çok çabaladik, çok mücadele ettik. Spor Toto’dan 6 milyon TL bagis almamiza ragmen, büyük bir spor kompleksi yapmak için 3 kez ihaleye çiktik fakat giren olmadi. Yapacagimiz bir sey yok, kendi yapma hakkimiz yok, yasal açidan bu engel. O nedenle tekrar ihaleye çikacagiz, bu kez giren olursa Türkiye’nin, Aydin’in en güzel spor kompleksini Umurlu’ya armagan edebiliriz” diye konustu.



Vefa örnegi göstereceklerini kaydeden Baskan Atay, kres ve pazar yeri açacaklarini müjdeleyerek, “Umurlu’da kres açacagiz, pazar yeri organize edecegiz. Umurlu’ya emegi geçen herkesin adini açtigimiz merkezlerimizde yasatacagiz. Hali sahamiz hayirli ugurlu olsun" ifadelerini kullandi.

Umurlu Mahallesi Muhtari Soner Afsar ile Umurlu Spor Kulübü Baskani Ismail Savran da yaptiklari konusmada Umurlulu gençlerin çok istedigi hali sahayi mahallelerine kazandiran Baskan Atay’a tesekkür etti.

Konusmalarin ardindan Baskan Mehmet Fatih Atay, davetlilerle birlikte Hasan Sefa Umurlu Hali Saha’nin açilis kurdelesini keserek hali sahayi hizmete açti. Baskan Atay daha sonra davetlilerle birlikte Umurlu’da hizmete açacagi 7’nci Hanimevi’nin açilis töreni için hanimevinin bulundugu alana geçti.
Kaynak: İHA