Çekmeköy Yasar Dogu Parki Hizmete Açildi

Çekmeköy Belediyesi tarafindan vatandaslarin kullanimina daha uygun olarak yeniden revize ettigi Yasar Dogu Parki, Çekmeköy Belediye Baskani Ahmet Poyraz’in da katilimiyla hizmete açildi.

Çekmeköy Yasar Dogu Parki Hizmete Açildi
Çekmeköy Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaslardan gelen talepler dogrultusunda yeniden tasarladigi Yasar Dogu Parkini bugün düzenlenen törenle hizmete açti. Çekmeköy Belediye Baskani Ahmet Poyraz’in ev sahipliginde düzenlenen Yasar Dogu Parki açilis törenine; AK Parti Istanbul Milletvekili Ümmü Gülsen Öztürk, Çekmeköy Kaymakami Resul Çelik, AK Parti Çekmeköy Ilçe Baskani Akin Ilhan, Milliyetçi Hareket Partisi Ilçe Baskani Tahsin Ince, Büyük Birlik Partisi Ilçe Baskani Murat Arslan, meclis üyeleri ve çok sayida Çekmeköylü vatandas katildi.

Vatandaslarin vakit geçirebilecegi sekilde yeniden tasarlanan Yasar Dogu Parki’nda; 11 bin 241 metrekare yesil alan, basketbol sahasi, oyun grubu alani, spor aletleri alani, bisiklet ve yürüyüs yolu, 34 araçlik otopark alani, çesitli oturma alanlari ve lavabolar bulunuyor.

Yasar Dogu Parki açilis töreninde konusan Çekmeköy Belediye Baskani Ahmet Poyraz, "Dertli olunca böyle olursun. Ama derdin yoksa hiç umursamazsin. Biz de bu komsularimizin burayla alakali bu ilettiklerini biz de önemsedik. Bugün çok güzel bir eseri komsularimizla beraber açiyoruz. Hani burada birçok sitelerimiz var. Biz de zaman zaman baskanim buralarda toplanma alani noktasinda ne yapiyorsunuz diyenlere iste Mimar Sinan’in ve birçok komsu mahalleleri için adeta Allah korusun, rabbim vermesin ama olmasi halinde önemli bir toplanma merkezi, önemli bir parki, yesil alani bugün hizmete açiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA