Böcek Açiklamasi 'Tireyengöl'de Yeni Turizm Adimlari Atacagiz'

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani ve baskan adayi Muhittin Böcek, Manavgatli hemserileri ile iftar yapti. Manavgat’a yapacaklari yeni projelerini anlatan Baskan Böcek, Titreyengöl Yenileme Projesi’yle yeni turizm adimlari atacaklarini söyledi.

Böcek Açiklamasi 'Tireyengöl'de Yeni Turizm Adimlari Atacagiz'
Böcek, CHP Il Baskani Nail Kamaci, Manavgat Ilçe Baskani Oykun Basar, Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, Belediye Baskan Adayi Niyazi Nefi Kara, Milletvekilleri Cavit Ari, Aliye Cosar ve Manavgatli hemsehrileri ile iftar yapti. Manavgatlilarin Ramazan ayini kutlayan ve bereket dileyen Baskan Böcek, Manavgat’a yeni dönemde yapacaklari konusunda da bilgi verdi.

"Titreyen Göl’e yeni turizm adimlari"

Baskan Böcek, Manavgat Titreyengöl Yenileme projesini hayata geçireceklerini belirterek, Titreyengöl’de yeni turizm adimlari atacagiz. Titreyengöl çevresinde sifali bitki bahçeleri, çim tepeleri, kus gözlem kulesi, asma germe gölgelikler, seyir teraslari, su gösteri fiskiyeleri, çocuk oyun alani ve otoparklar kuracagiz. Bu bölgeyi hem halkimiz hem de turizm sektörümüz için yenileyerek daha canli hale getirecegiz. Böylece yasam-kent dengesi prensibimizle halka açik alanlarin artmasini saglayacagiz” dedi.

"Kati yakit laboratuvari"

Manavgat ve Kumluca’da Kati Yakit Laboratuvarlari kurarak temiz hava için daha çok mücadele edeceklerine dikkat çeken Baskan Böcek, “Kömür, pelet gibi kati yakitlarin dogu ve bati bölgelerine girislerinde denetim ve kontrolü artirmak için Manavgat ve Kumluca Kati Yakit Laboratuvarlari kuracagiz. Artiracagimiz kati yakit denetimleriyle kaçak veya niteliksiz kömür kullanimini engelleyerek Antalya’mizin hava kalitesini yükseltecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA