Başkan Erdoğan: Nerede bir CHP belediyesi var dökülüyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. 'Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere nerede bir CHP belediyesi var dökülüyor' diyen Başkan Erdoğan, "Ülkemizin en büyük şehirlerine tebelleş olan bu zihniyeti 31 Mart'ta mutlaka tasfiye etmeliyiz." ifadelerini kullandı. İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamaları...

Başkan Erdoğan: Nerede bir CHP belediyesi var dökülüyor
Başkan Erdoğan: Nerede bir CHP belediyesi var dökülüyor
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamlarından satır başları:

Ankara'nın Çankaya tarafında yapıldığı tarihten itibaren şehrin simgelerinden biri haline gelen bir Atakulesi vardı. Aynı mimarımızın tasarladığı Atatürk Cumhuriyet Kulesi ile şehrimize yeni bir sembol daha kazandırmış oluyoruz.

Atatürk Cumhuriyet kulesi Ankara'nın en yüksek binası sıfatı ile 197 metre ile adeta Ankara'yı selamlayacak. Bünyesindeki kütüphanesi, spor salaonu, nikah salonu, kafeterya, sergi alanı birimleriyle ziyaretçilere hizmet verecek.

İnşallah bu kule Ankara'ya hizmet ettiği müddetçe Turgut Altınok kardeşimize edilen dualarda sürüp gidecektir.

Başkan Erdoğan: Nerede bir CHP belediyesi var dökülüyor

Şehrin kaybolan son 5 yılını telafi etmenin ötesinde Ankara'yı Türkiye Yüzyılına hazırlayacak yeni bir dönemin kapılarını Turgut kardeşimizin açacağına ben inanıyorum. Cumhurbaşkanı olarak ben yanındayım. Cumhur İttifakı olarak biz yanındayız. Vereceğimiz desteklerimizle Ankaramız yeniden ayağa kalkacak.

Demokrasi ve kalkınma hamlelerimizden istifade etmeyen ne tek karış vatan toprağı ne de tek bir fert var.

Yol yapmayan, hizmet üretmeyen, verdiği sözleirn arkasında durmayan siyasetçi profilleri arzı endam etmeye başlıyor. Havalimanından şehir merkeizne kadar şu yollarda en ufak bir adım atıldı mı?

Yaptığı hiç bir iş olmamakla övünen bundan sonrada hiç bir şey yapmayacağını göğsünü gererek söyleyen siyasetçiler, belediye başkanları adayları türedi.

Siz zaten gereken hesabı 31 Mart akşamı soracağınıza inanıyorum.

Başkan Erdoğan: Nerede bir CHP belediyesi var dökülüyor

NEREDE CHP BELEDİYESİ VAR DÖKÜLÜYOR

Nerede CHP belediyesi varsa her taraf dökülüyor, rezalet.

Muhalefet , önümüzdeki dönem için iş yapmaya niyetlenmediğini açıkça beyan ettiğine göre bunlardan bir beklenti de söz konusu olamaz.

Seçim akşamı yaşanan rezillikler dahil tüm günahı eski genel başkanlarına yıktılar. Hiç sorumlulukları yokmuş gibi pişkince yollarına devam ettiler.