Samsun Büyüksehir, 20 Bin Ihtiyaç Sahibi Aileye Ulasacak

Samsun Büyüksehir Belediyesi, Ramazan ayi sebebiyle ihtiyaç sahipleri için gida yardimi yapiyor. Toplam 20 bin aileye ulastirilacak yardimlar ekipler tarafindan ihtiyaç sahibi vatandaslara teslim ediliyor.

Samsun Büyüksehir, 20 Bin Ihtiyaç Sahibi Aileye Ulasacak
Samsun Büyüksehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaslar için çalismalarini sürdürüyor. Sosyal inceleme ekiplerinin ev ziyaretleriyle tespit ettigi aileler, Ramazan ayinda da yalniz birakilmiyor. Toplam 20 bin gida kolisini özenle hazirlayan Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi, olusturulan ekiplerle yardimlari hizla vatandaslara ulastiriyor. Ramazan Ayi Gida Yardimlari Koordinasyon Merkezi’nden alinarak araçlara yüklenen koliler ihtiyaç sahibi vatandaslara elden teslim ediliyor.

Samsun Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi Sosyal Hizmetler Sube Müdürü Enes Melih Aktürk, bu uygulamanin her yil oldugu gibi bu Ramazan ayinda da devam ettigini söyledi.

Aktürk, “Tüm ilçelerimizden ‘ALO 153 Kent Yönetim Merkezi’ araciligiyla basvuruda bulunan tüm vatandaslarimizin basvurularini hakkaniyet çerçevesinde ve sosyal belediyecilik anlayisiyla degerlendiriyoruz. Belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaslarimiza kolilerini hizla ulastiriyoruz. Toplam 20 bin gida kolisi ulastiracagiz. Ekiplerimiz dagitim faaliyetlerine hizli bir sekilde devam ediyor” diye konustu.

Kaynak: İHA