Hamza Dag Açiklamasi '5 Sene Sonra Hizmetlerimiz Konusacak'

Cumhur Ittifaki Izmir Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Hamza Dag, "5 sene sonra bu kürsüde biz konusmayacagiz. 5 sene sonra yaptigimiz hizmetler bizim adimiza konusacak" dedi.

Hamza Dag Açiklamasi '5 Sene Sonra Hizmetlerimiz Konusacak'


Seçim çalismalarina araliksiz devam eden Hamza Dag, ilçe ilçe, sokak sokak gezmeye devam ediyor. Bu kapsamda Hamza Dag’in gün içindeki 3’üncü duragi Kiraz oldu. Yesildere Mahallesi’nde düzenlenen iftar programina katilan Dag’a, esi Zeynep Dag, Tarim ve Orman eski Bakani Bekir Pakdemirli, AK Parti Izmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Cumhur Ittifaki Kiraz Belediye Baskan Adayi Saliha Özçinar Kutlu eslik etti.

"Yapacagimiz çok is var"

Izmir’in çok fazla hizmet bekledigini vurgulayan Dag, “Metropolü neredeyse tasrasindan daha çok hizmete ihtiyaci olan bir sehir haline gelmis vaziyette. Yapacagimiz is çok, metropolde de yapacagimiz yollar var tasrada da, hem yollarimiz hem de üretim yollarimizi biran önce en iyi hale getirmemiz lazim” ifadelerini kullandi.

"5 sene sonra hizmetlerimiz konusacak"

Hamza Dag, samimiyetle çalisacaklarini belirterek, “Bu çok isimizi çok çalisarak, çok mücadele ederek ve bu çalismanin ortaya koyacagi sinerji ile Allah’in izniyle Izmir’in 30 ilçesine, bin 294 mahallesine ulasacagiz. 5 sene sonra bu kürsüde biz konusmayacagiz. 5 sene sonra yaptigimiz hizmetler bizim adimiza konusacak” vurgusu yapti.

"Istemeseler de Kiraz’a hastaneyi kazandiracagiz"

Kiraz’da uzun zamandir yapilamayan hastaneye deginen Hamza Dag, su ifadeleri kullandi:

“Hastanede rant var’ deyip 7 defa iptal ettirdiler. ‘Kiraz’in ne ranti olabilir’ dedim. Hiç bir cevap yok. Ancak Merak etmeyin, 1 Nisan’dan sonra büyüksehir belediyesi açtigi davadan vazgeçecek. Yeniden plan yapildi. Süreç simdi devam ediyor. Onlar isteseler de, istemeseler de Allah’in izniyle hastaneyi biz Kiraz’a kazandiracagiz.”

Hamza Dag, iftar programina katilan hemsehrileriyle fotograf çektirdikten sonra Beydag ilçesine geçti. Dag, beraberinde AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Cumhur Ittifaki Beydag Belediye Baskan Adayi Hüseyin Ay ve AK Parti Beydag Ilçe Baskani Zafer Yüksel ile Ulus Meydani’ndaki kahvehaneler bölgesinde hemsehrileriyle bir araya geldi.

"Biz Izmir’in 4.5 milyon insanina sevdalandik"

Yogun bir sevgiyle karsilanan Dag, burada yaptigi konusmada, “Biz Izmir’e sevdalandik, biz Izmir’in 4 buçuk milyon insanina sevdalandik, biz Izmir’in sorunlarini çözüme kavusturmaya odaklandik. Biz bunun derdi içerisindeyiz" dedi.

Hamza Dag ve beraberindekiler, hemsehrileriyle hatira fotografi çektirdikten sonra alandan ayrildi.
Kaynak: İHA