Izmir'de 17 Yasindaki Gencin Ölümüyle Ilgili 3 Gözalti

Izmir’in Buca ilçesinde ugradigi silahli saldiri sonucu tabancayla vurularak öldürülen 17 yasindaki gencin ölümüyle ilgili 3 süpheli gözaltina alindi. Süpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Izmir'de 17 Yasindaki Gencin Ölümüyle Ilgili 3 Gözalti


Olay dün aksam saatlerinde ilçeye bagli Baris Mahallesi 299 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yusuf Demir (17) sokakta bulundugu esnada bir araç yanina yanasti. Araçta bulunan kimligi belirsiz kisi veya kisilerce Demir’e tabancayla ates açildi. Kafasina mermi isabet eden genç kanlar içerisinde yere yigilirken, araç olay yerinden uzaklasti. Durumun bildirilmesi üzerine sokaga polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kafasindan yaralanan Demir, bir vatandas tarafindan Buca Seyfi Demirsoy Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan Yusuf Demir, burada verdigi yasam mücadelesini kaybetti. Hayatini kaybeden talihsiz gencin cenazesi, yapilan incelemenin ardindan morga kaldirildi. Silahli saldirinin oldugu yerde Olay Yeri Inceleme ekipleri çalisma yürütürken, cinayetle ilgili süpheli veya süphelileri yakalamak için çalisma baslatildi.

3 süpheli gözaltinda

Süphelileri yakalamaya yönelik titiz çalisma yürüten Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, kamera kayitlari ve görgü taniklarinin ifadeleriyle otomobili ve içerisindekileri belirledi. Süpheliler H.T., Ö.T. ve H.B.T., ekipler tarafindan kisa sürede yakalanarak gözaltina alindi.

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen süphelilerin islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA