Seyhan'da 16 Ayri Noktada Iftar Sofrasi

Seyhan Belediyesi’nin ilk iftar sofrasi Pinar Mahallesi Kapali Semt Pazari’nda kuruldu. Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Ramazan boyunca 16 noktada iftar yemeginin planlandigini belirterek, “Ramazan ayi birlik ve beraberliktir, paylasmaktir, berekettir. Asimiz, paylastikça bereketlenir ” dedi.

Seyhan'da 16 Ayri Noktada Iftar Sofrasi
Mübarek Ramazan ayi boyunca her zaman oldugu gibi Seyhanli yurttaslarla bulusmayi tercih eden Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Pinar Kapali Semt Pazari’mizda yurttaslarimizla bu yilin ilk iftar sofrasinda bulustuk, Mübarek Ramazan’in paylasim duygularini hep birlikte yasadik. Allah tutulan tüm oruçlari kabul, birligimizi daim etsin” dedi.

Ilahiler, semazen ve tiyatro gösterileri ilgi gördü

Pinar Mahallesi’ndeki iftar programinda ilahiler okundu, semazen gösterileri ile çocuklara tiyatro sergilendi. Seyhan halkinin büyük ilgi gösterdigi iftar programlarinin belirlenen noktalarda Ramazan boyunca düzenlenecegini vurgulayan Baskan Akay, “ Mübarek Ramazan ayi boyunca, her zaman oldugu gibi degerli yurttaslarimizla ortak duygular ile iftar sofralarimizda bulusacagiz. Biz Seyhan halkiyla asimizi, ekmegimizi her zaman paylastik. Bundan sonra da paylasmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA