MHP'li Tabarogullari Açiklamasi 'Hekimhan'da Sorunlari Ve Çözüm Yollarini Biliyoruz'

Cumhur Ittifaki’nin MHP’li Hekimhan Belediye Baskan Adayi Memet Tabarogullari, Hekimhan Kocaözü Mahallesi’nde vatandaslarla gelerek, “Hekimhan’da sorunlari ve çözüm yollarini biliyoruz” dedi.

MHP'li Tabarogullari Açiklamasi 'Hekimhan'da Sorunlari Ve Çözüm Yollarini Biliyoruz'
Son günlerde her biri miting havasinda gerçeklesen toplantilarla Hekimhanli hemserileri ile bulusan, MHP’li Hekimhan Belediye Baskan Adayi Memet Tabarogullari, son olarak Kocaözü’nde Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin toplantisina katildi.

Toplantida söz alan MHP Hekimhan Ilçe Baskani Yilmaz Ekici, Hekimhan’nin degisim istegini sahada gördüklerini ifade ederek, “Cumhur Ittifaki adayimiz Memet Tabarogullari’ni sahip çikarsak, Hekimhan’i projeleri ile ayaga kaldiracaktir. Artik Hekimhan için degisimin zamani gelmistir” dedi.



AK Parti Ilçe Baskani Salim Akyüz ise konusmasinda, ”Sahada büyük bir heyecan var. Hekimhan artik sikintili günleri geride birakacak ve Cumhur Ittifaki’nin hizmetleri ile tanisacak“ ifadelerine yer verdi.

“Sorunlari ve çözüm yollarini biliyoruz”

“Sandiga gittiginizde Hekimhan’in ve çocuklarinizin gelecegini düsünerek oy verin” ifadeleri ile konusmasina baslayan Cumhur Ittifaki’nin MHP’li Hekimhan Belediye Baskan Adayi Memet Tabarogullari, toplantiya gösterdikleri ilgiden dolayi Hekimhanlilara ve Kocaözülülere tesekkür etti. Tabarogullari, “Biz bir yola çiktik. Hekimhan’a hizmet etmek ve Hekimhan’imizi gerçeklestirecegimiz projelerle yasanabilir, insanlarinin mutlu oldugu bir sehir haline getirecegiz. Mahalle Mahalle dolasiyoruz, insanlarimizin elini sikip dertlerini ve isteklerini dinliyoruz. Hekimhan’nin sorunlarini ve çözüm yollarini biliyoruz. Cumhur Ittifaki’nin hizmet gücünü Hekimhan’a getirmek istiyoruz. Merkezi yönetimle, yani iktidarla uyum içerisinde çalisacak güçlü bir Hekimhan Belediyesi, Hekimhan’nin gelecegini degistirecektir. 31 Mart bu açidan büyük önem tasiyor. Görev alirsak 5 yilda Hekimhan bölgesinin cazibe merkezi olacak hizmetlerle bulusacak” seklinde konustu.



Tabarogullari, konusmasinda 1930‘lu yillarda yapilan demiryolunun altindan geçilerek ulasimin saglandigi Kocaözü ve Girmana’ya ulasimi rahatlatmak için modern bir üst geçit yapma sözü verdi. Kesikköprü’nun ulasimda yasadigi sikintilari da bildiklerini ifade eden Tabarogullari, Kesikköprü’yü kesintisiz genis ve modern bir köprü projesiyle rahatlatacaklarini, Kocaözü’nde alt yapidaki asbestli borularin degistirilecegi, yollarin yenilenecegi ve her evin önüne kadar parke tasi dösenecegini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA