Sariyer'de Ticari Taksiyle Çarpisan Motosiklet Alev Topuna Döndü Açiklamasi 2 Yarali

Sariyer’de motosikletle ticari taksi bilinmeyen bir nedenle çarpisti. Çarpmanin etkisiyle motosiklet yola savrularak alev alirken, motosiklette bulunan 2 kisi yaralandi.

Sariyer'de Ticari Taksiyle Çarpisan Motosiklet Alev Topuna Döndü Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, saat 22.30 siralarinda Sariyer Büyükdere Caddesi Haciosman yönünde seyir halinde olan Ahmet A. idaresindeki 34 TDZ 52 plakali ticari taksi ile ayni yönde giden 34 GNJ 340 plakali motosikletin çarpismasiyla meydana geldi. Çarpmamanin etkisiyle motosiklette bulunan U.Ö. ve K.Ö. motosikletten düserek yaralanirken, yola savrulan motosiklet ise alevlere teslim oldu. Kaza sonrasi vatandaslar yardima kosarken bir yandan da durumu polis, itfaiye ve saglik ekiplerine bildirdi. Vatandaslar bir yandan yerde yatan yaralilarin yardimina kosarken bir yandan da adeta alev topuna dönen motosiklete yangin tüpüyle müdahalede bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vatandaslarin müdahale ettigi yangini kisa sürede söndürerek kontrol altina aldi. Yaralilar saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Yanginda motosiklet küle dönerken, ticari takside hasar meydana geldi.

Öte yandan, hastaneye kaldirilan yaralilarin durumunun iyi oldugu ögrenilirken, ticari taksi soförünün de bilgisi alinmak üzere emniyete götürüldügü bilgisine ulasildi.

Ekipler kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA