MHP'li Tabarogullari Açiklamasi 'Hekimhan'i Projelerimiz Ile Ihya Edecegiz '

31 Mart yerel seçimlerine kisa bir süre kala Hekimhan ilçesi’ndeki çalismalarini yogunlastiran cumhur ittifakinin MHP’li Hekimhan belediye baskan adayi Memet Tabarogullari, cumhur ittifakinin organize ettigi toplantida hemserileri ile bir araya geldi. Tabarogullari, ” Hekimhan’i projelerimizle ihya edecegiz” dedi.

MHP'li Tabarogullari Açiklamasi 'Hekimhan'i Projelerimiz Ile Ihya Edecegiz '
Hekimhan’in MHP ve Ak Parti ilçe teskilatlari tarafindan organize edilen “Hekimhanlilar Bulusmasi” Malatya merkezdeki bir dügün salonunda gerçeklesti. Yogun ilgi gören toplantida ilk konusmayi yapan MHP Hekimhan Ilçe Baskani Yilmaz Ekici, Hekimhan’in bu kez hizmeti tercih edecegine inandigini ifade ederek,” Cumhur ittifaki Hekimhan’da zafere hazirlaniyor. Daha önce yaptigimiz hatalarla kazanabilecegimiz seçimleri kaybettik. Bu kez gerçekten güçlü, dürüst ve projeleri ile özlenen Hekimhan’i insa edecek bir adayla sahadayiz. Memet Tabarogullari, devlet tecrübesi bilgi ve birikimi ile Hekimhan’i ayaga kaldiracaktir” seklinde konustu.

Ak Parti Hekimhan Ilçe Baskani Salim Akyüz ise seçim sürecini büyük bir heyecan ve coskuyla sürdürdüklerine dikkat çekerek, ” Hekimhan 31 mart tarihinden sonra cumhur ittifakinin hizmetleri ile tanisacak. Ben inaniyorum ki Malatya Büyüksehir’de adayimiz Sami Er ile Hekimhan Belediye Baskanligini kazanacagina cani gönülden inandigimiz sayin Memet Tabarogullari, birbirleriyle omuz omuza vererek hem Malatya’yi hem Hekimhan’i kalkindiracaklar. Ben inaniyorum, Memet Tabarogullari Hekimhan’a yakisacak bir baskan olacak” dedi.

Hekimhanlilar Bulusmasi’nda cumhur ittifakinin MHP’li Hekimhan Belediye Baskan Adayi Memet Tabarogullari ise “ Bu hava sartlarina ragmen hemserilerimin salonu doldurmasi ve bizleri yalniz birakmamasi benim için çok degerli. Bu 31 mart günü Hekimhan’in verecegi karari da çok net bir sekilde yansitmaktadir” seklinde basladigi konusmasinda,” Hekimhan’i projelerimizle ihya edecegiz” ifadelerine yer verdi.

Toplantiya katilanlara önemli projelerle ilgili bilgiler veren Tabarogullari,” Yeralti ve yer üstünde önemli bir potansiyele sahip Hekimhan ne yazik ki hak etmedigi sekilde geri kalmis ve yasam standartlari arzu edilen noktaya gelememistir. Hekimhan halki bu durumdan memnun degil. Biz 40’in üzerindeki yeni projelerimizle birlikte Hekimhan’i 100 nüfusa göre planlayacagiz. Egitime sinirsiz destek verecegiz ve gelecegin teminati olan gençlerimizin egitimi bizim önceligimiz olacak. Ayrica gençlerimizin kaliteli zaman geçirecegi mekanlar ve sportif alanlar olusturacagiz. Emeklilere sanatsal faaliyetlerde de bulunabilecekleri merkezler kuracagiz. Kadinlarimizi destekleyecegiz. Hekimhan’i projelerimizle ihya edecegiz. Bu kardesinize güvenin, sahip çikip destek verin. Zorluklari birlikte asacagiz” diye konustu.

Hekimhanlilarin yogun katilimda bulunduklari toplanti yemek ikrami ile sona erdi.
Kaynak: İHA