Ocak, 'Alapli, Baskanligi Bize Vermek Için Heyecanla 31 Mart Tarihini Bekliyor'

Alapli Ak Parti Belediye Baskan Adayi Recep Ocak, adaylik açiklamasinin ardindan saha çalismalarina agirlik vererek mahalle mahalle geziyor.

Ocak, 'Alapli, Baskanligi Bize Vermek Için Heyecanla 31 Mart Tarihini Bekliyor'
Caddede karsilastigi vatandaslarla da hasbihal eden, “Çok çalisarak ilçemize hizmet yolunda emin adimlarla ilerleyecegiz. Hemserilerimizi ziyaret ederek gönüllere dokunuyoruz elhamdülillah. Birlikte hayirli bir seçime girecegiz ve çok çalisan kazanacak. Çiktigimiz hizmet yolunda birlik ve beraberlik içerisinde bütün vatandaslarimizin hanesinde olmayi hedefliyor ve gönül belediyeciligi anlayisi ile Öyle hizmetler yapacagiz ki herkesi sasirtacagiz. 10 yilda yapilamayani ben 5 yila sigdirmaya gayret edecegim. Halk, büyük bir heyecan içerisinde Alapli belediye baskanligini bize vermek için 31 Mart tarihini bekliyor” açiklamasini yapti

"Alapli’yi alacagiz, iddialiyiz, O sene bu sene"

Ocak, “Ayaklarimiz yere basarak, saglam, hayalci olmadan samimi bir sekilde çalisacak, vatandasla hem hal olacagiz. Bizim bu seçimdeki ana temamiz gönül belediyeciligi. Esas yapacagimiz sey farkindalik olusturmak. Önümüzde ciddi bir süreç var. Bu süreç içerisinde çalmadik kapi, sikmadik el birakmayacagiz. Gönül belediyeciliginin yaninda, insanlarin dertlerini dinleyecegiz, projelerimizi anlatacagiz. Ve olmayacak isler yapip Alapli’yi alacagiz. Iddialiyiz.”

"Muazzam bir teveccüh var"

Ocak, “Vatandaslarimizda da muazzam bir teveccüh var. Bir bikkinlik var insanlarda. Ideoloji ugruna oyunu vermis, hizmet alamamis. Projelere bakiyorsunuz, bugüne kadar söylenen hiçbir proje uygulanmamis. Dogdugum büyüdügüm Alapli’da uzun yillar ticaret hayatim var benim. Burada oturan, Alapli’nin sorunlarini bilen, Alapli’da yasayan bir kisi olarak, sahada muazzam bir teveccüh var. Vatandas diyor ki; baskanimin kapisini çaldigimda rahat rahat girebilecegim" seklinde konustu.



"Dünde degiliz"

Ocak, "Karsimizda hangi adaylar kim olursa olsun, saygi duyarak biz sahada çalisacagiz. AK Parti olarak biz düne bakmadan, yapildi yapilmadi demeyecegiz. Geçmisi karalama kampanyasi yapmayacagiz. Bundan sonra Alapli’da hizmetkar olarak neler verebiliriz. Ne gibi bir farkindalik olusturabiliriz. Biz dün de degiliz. Bundan önce Alapli’da belediye baskanligi yapanlara hizmetlerinden ötürü tesekkür ederim.”

"Alapli’yi cazibe merkezine dönüstürecegiz"

Ocak, “Her kesimden demografik yapiya dikkat ederek, is dünyasi, emekli, sorunlari olan, mahallelerde yasayan her kesime dokunacak bir ekiple çalisacagiz. Biz vatandaslarimizin, hemserilerimizin, komsularimizin ideolojik bir oydan ziyade hizmete oy vermesini istiyoruz. En büyük istegimiz bu. Bizim projelerimiz Alapli’yi sahlandiracak. Bunu yapmak için ne yapacagiz, ideolojik söylemleri bir kenara birakip, artik icraat zamani diyecegiz. Alapli 2 dönem iktidar partisinden uzak bir dönem yasadi. Önümüzdeki günlerde ilk 10 vizyon projelerimizi açikladigimiz zaman o eski Alapli yerine modern bir kent görünüme kavusmasina vatandasimiza söz veriyoruz. Canla basla çalisacagiz. Bunda da basarili olacagimiza inancim sonsuz. Alapli’da rutin belediyecilik çalismalarina kalite katilacak, sosyal belediyecilikte de öncü olunacak, Alapli bizim Çocuklugumuz, Gençligimiz, Asimiz, Sevdamiz, Dogdugumuz ve Doydugumuz Topraklar" diye konustu.

Kaynak: İHA