Gönen'de Uyusturucuya Geçit Yok

Balikesir’in Gönen ilçesinde uyusturucu madde imal ve ticareti yaptigi tespit edilen süpheliler, yüklü miktarda uyusturucu ile yakalandi.

Gönen'de Uyusturucuya Geçit Yok
Balikesir Il Jandarma Komutanligi’nca yürütülen uyusturucu ile mücadele çalismalari çerçevesinde, takipli KOM faaliyeti ile gerçeklestirilen operasyon sonucu 2 süpheli yakalandi. Gönen’e bagli Tuzakçi Mahallesi’nde ikamet eden B.K. ve A.T. isimli sahislarin uyusturucu madde ticareti yaptigi bilgisi üzerine, arastirma ve fiziki takipler neticesinde, süphelilerin ikametlerinde yüklü miktarda uyusturucu madde oldugu tespit edildi.

Bunun üzerine savcilik izniyle harekete geçen jandarma ekipleri, süphelilere ait 2 ikamet ve 1 hayvan agilina operasyon düzenledi.

Operasyon neticesinde; 4.640 gram kubar esrar, 5 gram metamfetamin maddesi, 10 gram kenevir tohumu, 2 adet sentetik ecza, 1 adet hassas terazi, 3 adet kenevir ögütme aparati, 3 adet uyusturucu madde kullanma aparati, 1 adet tabanca, 19 adet tabanca fisegi, 3 adet sarjör, 1 adet biçak ele geçirildi.

Olayla ilgili B.K. ve A.T. gözaltina alindi. Süpheliler hakkinda, Uyusturucu Madde Imal ve Ticareti ve 6136 Sayili Kanuna Muhalefet suçlarindan adli islem baslatildigi bildirildi.

Kaynak: İHA