Erbakan Açiklamasi 'Uyusturucu Belasindan Sehirlerimizi, Nesillerimizi Koruyacagiz'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, "Uyusturucuya müptela olanlarin terapisi ve rehabilitasyonu için ayrica projelerle uyusturucu belasindan sehirlerimizi, nesillerimizi koruyacagiz. Dis güçlerin çok önemli bir projesi olan LGBT sapkinligina, asrin belasina, bin sene Islam’a bayraktarlik yapmis bu milletin topraklarinda asla ve asla geçit vermeyecegiz. Belediyelerimizin salonlari, sahneleri, binalari, kuruluslari, kurumlari, billboardlarinda propagandasinin, etkinliklerinin yapilmasina asla müsaade etmeyecegiz" dedi.

Erbakan Açiklamasi 'Uyusturucu Belasindan Sehirlerimizi, Nesillerimizi Koruyacagiz'
Kocaeli’ye gelen Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, ilk önce Izmit Yürüyüs yolunda vatandaslarla bir araya geldi. Ardindan Erbakan, düzenlenen toplantida Kocaeli belediye baskanlarini tanitti. Toplantida konusan Erbakan, "6 ay içerisinde üye sayimizi 265 binden, 453 bine getirdik. Bu ne demektir? 6 ayda bir siyasi partinin yüzde 80 oraninda büyümesi, 265 binden 453 bine yükselmek demek. 6 ayda yüzde 80 büyümek demek. Bu baska siyasi partiye nasip olacak bir büyüme degil. Hatta dünyanin baska bir ülkesinde bir siyasi partinin bile böyle hirsla büyüdügü görülmemistir. Son bir ayda tam 49 bin üye artisi kaydedildi. Pek çok havasi ve parasi çok olan partilerin yillar boyunca kaydedebildigi üye sayisini bir ay içerisinde kaydedebilecek bir noktaya geldik. Bir ayda 50 bin üye demek, senede 600 bin üye demek. Bu tempoyla bu hizla devam edecegiz. Önce 31 Mart seçimlerine insallah 500 binin üzerinde üyeyle girecegiz ve arkasindan birkaç ay içerisinde 1 milyon üye hedefine de hep birlikte ulasacagiz" diye konustu.



"Insallah 1 buçuk milyonla Türkiye’nin en büyük ikinci siyasi partisi haline gelecegiz"

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 480 bin üyesi oldugunu söyleyen Erbakan, "MHP, 50 senelik bir siyasi parti. Biz su anda 453 bine geldik ve bu tempoyla insallah seçime girerken Milliyetçi Hareket Partisi ve onun hemen önündeki 500 bin üyeye sahip IYI Parti’yi de geride birakacagiz. Türkiye’nin üye sayisi bakimindan en büyük 3. partisi olarak seçimlere girecegiz. Insallah bu hizla, bu tempoyla gittigimiz takdirde ikinci üye sayisi bakimindan fazlasi olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni geçecegiz. 100 senelik siyasi partinin 1 milyon 400 bin üyesi var. Biz 500 bini 31 Mart’ta geçmis olacagiz. Arada kalan farki da Allah’in izniyle bir seneye kalmadan tamamlayacagiz. Insallah 1 buçuk milyonla Türkiye’nin en büyük ikinci siyasi partisi haline gelecegiz. Bu teskilatlarin gözünde bu isik oldugu müddetçe, kalplerinden bu dava aski oldugu müddetçe bu hedeflerin hiçbirisi ulasilmaz degildir. 31 Mart’ta yerel yönetimlerde 2028’de merkezi hükümete Yeniden Refah’i iktidar yapacagiz. Insallah 31 Mart’ta yüzde 20 alan Yeniden Refah Partisi’nin önünde artik kimse duramaz. 2028’in iktidar partisi olur" seklinde konustu.



"Yeniden Refah iktidarinda 17 LGBT dernegini de gelir gelmez kapatacagiz"

Uyusturucu ve LGBT konusuna deginen Erbakan, "Ahlakli belediyecilik, uyusturucu ve LGBT saldirilarina karsi nesillerimizi, sehirlerimizi koruyacak. Uyusturucuya bagimli hale gelinmemesi için gerekli tedbirlerin alinmasi, uyusturucuya müptela olanlarin terapisi ve rehabilitasyonu için de ayrica projelerle uyusturucu belasindan sehirlerimizi, nesillerimizi koruyacagiz. Dis güçlerin çok önemli bir projesi olan LGBT sapkinligina asrin belasina, bin sene Islam’a bayraktarlik yapmis bu milletin topraklarinda asla ve asla geçit vermeyecegiz. Belediyelerimizin salonlari, sahneleri, binalari, kuruluslari, kurumlari, billboardlari buralarda propagandasinin yapilmasina, etkinliklerinin yapilmasina asla müsaade etmeyecegiz. Insallah 2028’de Yeniden Refah iktidarinda 2004’ten beri itibaren kurulmus olan 17 LGBT dernegini de gelir gelmez kapatacagiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA