Sultanbeylili Kadinlardan Ali Tombas'a Tam Destek

AK Parti Sultanbeyli Belediye Baskan Adayi Ali Tombas, ziyaretlerine devam ediyor. Toplumun her kesimini ziyaret eden Tombas, simdi de Sultanbeyli’deki kadinlarla programda bir araya geldi.

Sultanbeylili Kadinlardan Ali Tombas'a Tam Destek
Ali Tombas, kadinlarin yogun ilgi gösterdigi programda yaptigi konusmada, “Sizlere hizmet edecek olmanin heyecanini yüregimde tasiyorum. Bu ilçede yetisen birisi olarak sizlerin beklentilerini biliyorum. Sultanbeyli’mize deger katacak projelerin neler oldugunun farkindayim. Haziriz, inançliyiz. Evimiz Sultanbeyli’mizi en güzel noktalara tasimaya kararliyiz. Ilçemize deger katacak, her yastan vatandasimiza hitap eden projelerimiz hazir. Yakin zamanda sizlerle paylasacagiz. Cumhurbaskanimiz Sn. Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde sehrimizi kalkindirmak için ak kadrolarimizla gece gündüz demeden çalisacagiz. Vizyon eserlerimizi ivedilikle hizmete alacagiz. AK Parti Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayimiz Sn. Murat Kurum’un öncülügünde de insallah hem Istanbul’umuz hem de Sultanbeyli’miz birçok mega eser kazanacak.” dedi

"Sultanbeyli’de kadin emegi degere dönüsecek"

Kadinlara yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirecegini ifade eden Ali Tombas, “Toplumumuzun her yerinde var olan kadinlarla çok daha güçlüyüz. Bizler bu sehri gençlerimizle, kadinlarimizla, 7’den 70’e tüm vatandaslarimizla en güzel noktalara tasima arzusundayiz. Bugün bu salonda davetimize icabet ederek yogun ilgi gösteren tüm hanimefendilere tesekkür ediyorum. Sizlerin güçlü destekleriyle yerel seçimlerde insallah Sultanbeyli’mizi yine AK Parti’mizin kalesi yapacagiz. Sultanbeyli’mize eser ve hizmet belediyeciligi vizyonuyla hizmet edecegiz. Projelerimiz ile ilçemizde kadin istihdamini artiracagiz. Kurslarimiz ve egitimlerimizle sizlerin yeteneklerinizi gelistirmenize katki sunacagiz. Ilçemizde güzel vakitler geçirebileceginiz yasam alanlarinizi artiracak, yemyesil projeleri Sultanbeyli’mize kazandiracagiz. Bugün yogun ilgi göstererek bizlerle bulusmaya gelen tüm hanimefendilere sükranlarimi sunuyorum. Daha güzel Sultanbeyli’yi kadin emegiyle insa edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA