Kartal Belediyesi'nde Yüzler Gülüyor Açiklamasi Isçi Maaslarina Yüzde 65 Zam

Kartal Belediyesi, DISK Genel-Is ile imzaladigi ek protokol sonucunda, isçi personel maaslarina yüzde 65 oraniyla rekor bir iyilestirme yapti. Imzalanan ek protokol, belediye isçi personeli tarafindan memnuniyetle karsilarken, Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, “Hep birlikte Kartal’i güzellestirmeye devam edelim, biz büyük bir aileyiz” dedi.

Kartal Belediyesi'nde Yüzler Gülüyor Açiklamasi Isçi Maaslarina Yüzde 65 Zam
Kartal Belediyesi Hizmet Binasi önünde gerçeklesen ek protokol imza töreninde sendika temsilcilerinin zam oranlariyla alakali bilgilendirme yapmasinin ardindan Baskan Gökhan Yüksel, bir konusma gerçeklestirdi. Sendika temsilcilerinin yüzde 62 orani son teklifine, yüzde 65 ile onay veren Baskan Gökhan Yüksel’in cevabi, personel tarafindan coskuyla karsilandi.

“Daha yapacak çok sey var”

"Daha yapacak çok sey var, biz büyük bir aileyiz" diyen Baskan Yüksel, "Isçi arkadaslarimizin yasanan ekonomik kriz sebebi ile maaslari çok eridi. Bu durumda yaptigimiz görüsmelerde de arkadaslarimizla pazarlik yapacak halimiz yok. Dolayisiyla söylemis oldugunuz rakam asagi da inmesin yüzde 62 demistiniz, ama yüzde 65 olsun. Hep birlikte çalismaya devam edelim, hep birlikte Kartal’i güzellestirmeye, degistirmeye devam edelim. Daha yapacak çok isimiz var diyorum, hepinizi sevgiyle ve saygiyla selamliyorum. Biz kocaman bir aileyiz” dedi.

Tören sonunda, belediye personeli açiklanan zam oranlarini, davul ve zurna esliginde doyasiya kutlayarak, Baskan Gökhan Yüksel ile hatira fotografi çektirerek karsiladi.

Ek protokol imza törenine Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, Baskan Yardimcilari, Birim Müdürleri, DISK Genel Is Istanbul Anadolu Yakasi 4 No’lu Sube Baskani Hasan Kandil, sendika temsilcileri ve belediye personeli katildi.

Kaynak: İHA