Yalova'da Depremzede Çocuklar Için Etkinlik Düzenlendi

Yalova Belediyesi 6 Subat 2023 yilinda 11 ili etkileyen depremin ardindan Yalova’ya yerlesen depremzede çocuklari unutmadi.

Yalova'da Depremzede Çocuklar Için Etkinlik Düzenlendi
Engelsiz Kafe’de düzenlenen etkinlikte bir araya gelen depremzede aileleri ve çocuklarini Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk ve Göksen Tutuk yalniz birakmadi. Baskan Tutuk’a Yalova Belediye Baskan Yardimcisi Fatih Sahin ve AK Parti Merkez Ilçe Baskani Aydin Kopuz da eslik etti.

Etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Baskan Tutuk, burada çocuklarla birlikte resim yaparak çocuklarin mutluluguna ortak oldu. Ayrica Baskan Tutuk ile çocuklar ellerini boyayarak tuale el baskisi yaparak düzenlenen etkinlige imzalarini attilar.

“Depremzede kardeslerimizin yanindayiz”

Yalova Belediyesi olarak depremzede vatandaslarin her zaman yaninda olduklarini belirten Baskan Tutuk, “Biz bu aciyi en iyi bilen illerin basinda geliyoruz. 6 Subat depreminin ardindan Yalova Belediyesi olarak 1 saat gibi kisa bir sürede hazirlanarak ilk ekibimizi deprem bölgesine yolladik. Ardindan koordineli bir sekilde çalisarak tüm kurum ve kuruluslarimizla birlikte deprem bölgesine ilk giden illerden biriydik. Yasanilan bu depremin ardindan depremzede kardeslerimi sehrimizde misafir ettik. Özellikle çocuklarimiza yönelik birçok etkinlik gerçeklestirdik. KYK Yurduna yerlestirilen depremzede ailelerin çocuklarina rehabilitasyonlari için oyun odasi yaparak onlara bu zorlu süreçte destegimizi verdik. Simdi ise depremin anma gününde belediyemiz tarafindan gerçeklestirilen etkinlikte çocuklarimizla bir araya gelerek onlarin yaninda yer aldik” dedi.

Kaynak: İHA