Kemer Belediyesi EMITT Fuari'nda Tanitiliyor

27. Dogu Akdeniz Uluslararasi Tanitim ve Seyahat Fuari (EMITT) kapilarini ziyaretçilerine açti. Sabah saatlerinden itibaren Kemer standinda tanitim çalismalarini yürüten Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu’na, Kemer Belediye Baskan Yardimcisi Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Tiras, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve Kemerli turizmciler eslik etti.

Kemer Belediyesi EMITT Fuari'nda Tanitiliyor
Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, fuarin ilk gününde çok sayida turizm acentesinin temsilcisi ile birebir görüsmelerle Kemer’in tanitimini yaparken Kemer standina gelen misafirlere de ilçe hakkinda bilgiler verilecek.

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, yaptigi açiklamada, “Dünyanin en büyük turizm fuarlari arasinda yer alan EMITT’te Kemer rüzgari esiyor. Fuarin açildigi andan itibaren standimiza büyük bir ilgi var. Yapacagimiz birebir görüsmelerle ilçemizi en iyi sekilde tanitacagiz” dedi.

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrasi Sefi Furkan Üstündag da Kemer standina gelen misafirlere mini konserler verecek. Deniz kizi ve dj performanslari da sunacak olan Kemer standi, misafirlerine eglenceli anlar yasatacak. EMITT Fuari 9 Subat Cuma günü sona erecek.
Kaynak: İHA