'20 Yil Boyunca Sizlere Hizmet Etmek Benim Için Büyük Bir Kivanç Ve Onur'

Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, “20 yil boyunca sizlere hizmet etmek benim için büyük bir kivanç ve onur. Sizlere hizmet etme firsati sunan rabbime binlerce kez hamdolsun” dedi.

'20 Yil Boyunca Sizlere Hizmet Etmek Benim Için Büyük Bir Kivanç Ve Onur'
Önümüzdeki yerel seçimlerde belediye baskanligi görevi sona erecek Altinova Belediye Baskani Metin Oral, yazili açiklamada bulundu. 20 yil boyunca Altinova’da vatandaslara hizmet etmenin büyük bir kivanç ve onurunu duydugunu ifade eden Oral, “Sizlere hizmet etme firsati sunan rabbime binlerce kez hamdolsun. Sizlerin, alin teri vergilerinizin her kurusunu hizmete dönüstürmek için üstlendigimiz tarihi sorumlulukla sevgide, hizmette sinir tanimadik. Çok çalistik, hiç durmadik. Bugün geldigimiz noktada sizlere verdigimiz sözlerin çok daha fazlasini gerçeklestirmenin hakli mutlulugunu yasiyoruz. Dürüst, seffaf yönetim anlayisi, planli ve akilli kararlarla Altinova’mizi Altinsehir yaptik. Egitimden sagliga, spordan kültüre, yesil alanlardan, alt ve üst yapiya, tarim ve istihdamdan sosyal belediyecilige, merkezden kirsala her alanda sadece eksikleri gidermekle kalmadik, standartlari ile Altinova’mizin çok özel bir yer olmasini sagladik. Pandemi, savaslar ve ülkemizi aciya bogan asrin felaketi depremler ve yasanan onca olumsuz gelismeye ragmen hedeflerimizden geri kalmadik. Mazeret degil hizmet ürettik. Bir yandan yaralarimizi sararken, diger yandan hizmet ve gönül seferberligimiz kapsaminda Türkiye’de hizmet rekoru kirdik. Bu süreçte, sevgisini, destegini esirgemeyen siz degerli hemserilerime sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Sizlerin hayirli bir evladi olmak, hayirla yâd edilecek eserlerle ayrilmak en büyük hayalimdi” açiklamasinda bulundu.

Oral, eser ve hizmet siyaseti anlayisiyla tam 20 yil boyunca vatandasa hizmet etme firsati sunan, özel destek ve ilgilerini bir an olsun esirgemeyen dünya lideri, Türkiye yüzyilinin mimari Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere tüm teskilatlara tesekkürlerini sundu.
Kaynak: İHA