Nazilli Belediyesi'nin Hizmet Içi Egitimleri Sürüyor

Nazilli Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) is birligiyle hizmet içi egitim programlari kapsaminda belediye personellerine Temel Iletisim, Kisisel Gelisim ve Kurum Içi Iletisim semineri verildi.

Nazilli Belediyesi'nin Hizmet Içi Egitimleri Sürüyor


Nazilli Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen ve TBB Egitmeni Cem Ogün Sen’in sunumlariyla gerçeklestirilen Temel Iletisim, Kisisel Gelisim ve Kurum Içi Iletisim semineri genis bir katilimla gerçeklestirildi.

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen ve nefes, farkindalik, etkili dinleme, etkili konusma, ikna, beden dili, kurum içi iletisim gibi konularin detayli olarak ele alindigi egitim yaklasik 6 saat sürdü.

Egitim programlarinin yil boyu periyodik araliklarla devam edecegini belirten Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, “Kiymetli hocamiza sunumlarindan dolayi tesekkür ediyoruz. Bu tür egitim programlari Insan Kaynaklari Müdürlügümüzün planlamalari ile gerçeklesiyor. Söz konusu egitimlerle personellerimin kendilerini gelistirdiklerini ve yenilediklerini düsünüyorum. Emeklerinden dolayi kiymetli hocamiza çok tesekkür ediyorum” dedi.



Program sonunda Egitmen Cem Ogün Sen’e içerisinde Nazilli’ye özgü yöresel ürünlerin yer aldigi hediye takdim edildi.
Kaynak: İHA