Sivasli Adem Arda 8 Yasinda 2. Dogum Gününü Kutladi

Sivas’ta 29 Subat 2016 tarihinde dünyaya gelen Adem Arda Durmus, 29 Subat’ta dogan ender kisilerden biri olarak her dört yilda bir dogum gününü kutlama sansini yakaliyor.

Sivasli Adem Arda 8 Yasinda 2. Dogum Gününü Kutladi
Sivas’ta 29 Subat 2016 tarihinde dünyaya gelen Adem Arda Durmus, 29 Subat’ta dogan ender kisilerden biri olarak her dört yilda bir dogum gününü kutlama sansini yakaliyor. Dünya’nin, Günes çevresindeki bir turunun yaklasik 365 gün 6 saat sürmesi sebebiyle her yilsonunda artan 6 saatlik süreyi bir tam güne çevirmek için subat ayi 4 yilda bir 29 çekiyor.

Adem Arda Durmus, bu yil ikinci dogum gününü kutlama firsatini yakaladi. 8 yasina giren Durmus, ailesi ve sevdikleriyle birlikte özel bir kutlama gerçeklestirdi. Arkadaslari ve akrabalari Adem Arda Durmus’un özel dogum gününü kutlamak için bir araya geldi. Durmus’un bu özel günü, anne ve babasi içinde anlam dolu bir kutlama ve birlikte geçirilen keyifli zamanlarla taçlandi. Adem Arda Durmus’un ailesi, her dört yilda bir yasinin bir yil daha artmasini gururla karsiliyor ve bu özel günü kutlayarak sevdikleriyle birlikte unutulmaz hatiralar biriktiriyor.

“4 yili iple çekiyoruz”

Baba Mustafa Durmus, çocugunun özel bir günde dogdugunu ifade ederek, "Ardamizin bugün ikinci yas günü. 4 yilda bir oldugu için biz de baya heyecanli oluyoruz. Diger 4 yili da heyecanla ve sabirsizlikla bekliyoruz. Her yil gibi siradan olmuyor. Bu biraz daha coskulu oluyor. 4 yili iple çekiyoruz. 4 yilda bir oldugu içinde bunu en güzel sekilde kutlamaya çalisiyoruz. Çocugumuz özel bir günde Sivas’ta en son dogdu" diye konustu.

Kaynak: İHA