Beyoglu Polisinden 'Sok Uygulamasi' Açiklamasi 10 Gözaldi

Beyoglu’nda polis ekipleri Istiklal Caddesi ve ara sokaklarinda ’Sok Uygulamasi’ düzenledi. Uygulama kapsaminda caddede kimlik kontrolü ve üst aramasi, bazi eglence mekanlari ve isletmelerde ise belge ve kimlik sorgulamasi yapildi. Uygulamada 10 kisi gözaltina alinirken, bir isyerine ise cezai islem uygulandi.

Beyoglu Polisinden 'Sok Uygulamasi' Açiklamasi 10 Gözaldi
Beyoglu Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri ve Önleyici Hizmetler Sube Müdürlügü ekipleri Istiklal Caddesi ve ara sokaklarinda ’Sok Uygulama’ gerçeklestirdi. Araçlari durduran, kimlik ve genel bilgi taramasi (GBT) kontrolü yapan ekipler, isletmelere de baskin düzenledi.

Saat 20.00 ile 22.00 arasinda Istiklal Caddesi ve bagli ara sokaklarda denetim yapan ekipler, kimlik kontrolü ve GBT sorgulamasi yapti. Ayni zamanda üst aramasi da yapilan sahislarin 3’ünün üzerinde uyusturucu madde ele geçirildi. Kimlik kontrolleri esnasinda 7 aranan sahis tespit edilirken, toplam 10 kisi gözaltina alindi. Denetimler esnasinda 1 isyerine ise mührü bozma suçundan cezai islem uygulandi.

Denetimlerin devam edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA