Alkollü Sahis Rastgele Ates Açti Açiklamasi Facia Teget Geçti

Kocaeli’nin Derince ilçesinde alkollü sahis tarafindan caddede rastgele ateslenen tabancadan çikan kursun bir dairenin mutfak kismina isabet etti. Sahis gözaltina alinirken, o esnada mutfakta kimsenin olmamasi muhtemel facianin önüne geçti.

Alkollü Sahis Rastgele Ates Açti Açiklamasi Facia Teget Geçti
Olay, Sirripasa Mahallesi Engin Caddesi’deki bir kiraathanenin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, I.A. isimli sahis bilinmeyen bir sebeple tabancayla rastgele etrafa ates etti. Tabanca sesleriyle irkilen ve uyanan vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezine ihbarda bulundu. Ihbar üzerine adrese polis ve bekçi ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan ekipler I.A.’yi etkisiz hale getirdi. I.A.’nin alkollü oldugu tespit edilirken, suç aleti tabancaya da el konuldu. Gözaltina alinan I.A., ifadesi alinmak üzere karakola götürüldü.

Facia teget geçti, kursun dairenin camina isabet etti

Polis ekiplerinin yaptigi incelemelerde karsi sokakta bulunan 3 katli binanin 1’inci katindaki dairenin mutfak kisimdaki cama kursunlardan birinin isabet ettigi tespit edildi. O esnada mutfakta kimsenin olmamasi muhtemel bir facianin önüne geçti. Daire sakinleri konuya iliskin sikayetçi oldu.

Olay yeri inceleme ekipleri dairede, sokakta ve caddede incelemelerde bulundu. Caddede 10’a yakin bos ve dolu kovan oldugu görüldü.

Kaynak: İHA