MHP'li Tabarogullari, 'Egitime Sinirsiz Destek Verecegiz'

Hekimhan ilçesinde Cumhur Ittifakinin MHP’li adayi Memet Tabarogullari, 31 Mart yerel seçimlerinde Hekimhan’in alacagi kararla gelecegine yön verecegini ifade ederek, “Ayirmadan, ayrismadan canla basla hizmet edecegiz. Hekimhan’da egitime sinirsiz destek verecegiz” dedi.

MHP'li Tabarogullari, 'Egitime Sinirsiz Destek Verecegiz'
Hekimhan ilçesini diger ilçelerden ayiran en önemli özelliginin egitim konusundaki hassasiyeti ve okuma yazma oraninin yüksekligi olduguna dikkat çeken MHP’li Tabarogullari, Hekimhan Egitim Vakfi’ni kuracaklarini belirterek, “Egitim konusu Hekimhan için çok önemli. Biz egitim konusunda sinirsiz ve tam destek verecegiz. Ilçede sinavlara hazirlik merkezi kuracagiz. Üniversite kazanan ve okuyan ögrencilerimize herhangi bir sart ortaya koymaksizin burs verecegiz. Bu ülke ve Hekimhan’imiz okumus insanlarimizin omuzlarinda büyüyecek çagdas ve modern yasama kavusacaktir. Bugün Hekimhan ilçemiz bu konuda çok önemli bir potansiyele sahiptir. Hekimhan’nin yetistirdigi birçok insanimiz devletin en önemli makamlarinda görev almaktadir. Bu bizim gururumuzdur“ ifadelerine yer verdi.

“Insanlarin mutlu yasayacagi Hekimhan”

Cumhur Ittifakinin MHP’li Hekimhan Belediye Baskan adayi Memet Tabarogullari, Hekimhan’in hak ettigi hizmetleri alacagini ve insanlarin mutlu yasadigi bir Hekimhan’i insa edeceklerini vurguladi.

Malatya’nin gelecegi umutla bakan ve gelisim sürecini ‘il olma hedefi ile sekillendirmeyi arzulayan Hekimhan’da önemli projeleri hayata geçireceklerini kaydeden Tabarogullari, “Hekimhan’a ayirmadan ayrismadan canla basla hizmet edecegiz. Önemli projeleri hayata geçirip 100 bin nüfusa göre Hekimhan’i planlayacagiz. Insanlarin mutlu yasayacagi bir Hekimhan’i insa edecegiz” diye konustu.

MHP’li Tabarogullari, hafta sonunda da ilçe merkezinde esnaflarla biraya gelirken, Kursunlu’da coskulu ve kalabalik toplantilar gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA