Ticari Takside Unutulan Çantayi Fark Eden Soför Karakola Teslim Etti

Isparta’da ticari takside yolculuk eden müsterinin unuttugu çantayi fark eden taksi soförü, çantayi polis karakoluna teslim etti. Çantanin içerisinde altin, bir miktar para ve cep telefonu oldugunu söyleyen soför Murat Petek, "Ben yapilmasi gerekeni yaptigimi düsünüyorum" dedi.

Ticari Takside Unutulan Çantayi Fark Eden Soför Karakola Teslim Etti
Olay, Isparta’da gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ise basladiktan sonra taksisine kadin bir müsteri alan taksi soförü Murat Petek, taksisinde çanta unutuldugunu fark etti. Kendisine ulasilmayinca çantayi polis karakoluna getirerek teslim eden soför Petek, "Bugün aksam saatlerinde ise basladim. Hangi müsteri unuttugunu bilmiyorum, bir bayan çantasi unutulmus arabamda. Biraz geç fark ettim. Çantayi aldim içine baktim kimlik karti, bir miktar para, altin ve cep telefonu vardi. Bizim taksi gruplarina WhatsApp üzerinden yazdim. Aracimda çanta unutulmustur diye hani soran olursa bana ulasin diye, bir buçuk saat geçtikten sonra ulasan olmadi, ben de geldim karakola teslim ettim" dedi.



"Yapilmasi gerekeni yaptim"

Isparta’da 29 yildir taksi soförlügü yaptigini söyleyen Petek, "Ben yapilmasi gerekeni yaptigimi düsünüyorum. Biz taksiciler ekmegimizin pesindeyiz. Ben yaklasik 29 yildir taksi soförlügü yapmaktayim. Biz hep ekmegimizin derdinde olduk. Izmir’deki yasanan talihsiz olaya bir nebze olsun vatandaslarin insanlarin gözünde taksicilerin ekmeginin pesinde oldugunu yansitabildiysek ne mutlu bize" seklinde konustu.

Kaynak: İHA