TBB Genel Sekreteri Baraçli'dan Baskan Büyükkiliç'a Ziyaret

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçli ve Genel Sekreter Yardimcisi Halil Ibrahim Azak’i makaminda misafir etti.

TBB Genel Sekreteri Baraçli'dan Baskan Büyükkiliç'a Ziyaret
Kentte yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir sekilde vatandaslara ulastirma noktasinda kamu kurum kuruluslari ile istisarelerde bulunmaya önem veren Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a bu kapsamda ziyaretler de sürüyor. Türkiye Belediyeler Birligi Genel Sekreteri Hayri Baraçli ve Genel Sekreter Yardimcisi Halil Ibrahim Azak, Baskan Büyükkiliç’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Büyükkiliç, “Türkiye Belediyeler Birligi Genel Sekreteri Hayri Baraçli ve Genel Sekreter Yardimcisi Halil Ibrahim Azak belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendilerine tesekkür eder, çalismalarinda kolayliklar dilerim” diye konustu.

Türkiye Belediyeler Birligi Genel Sekreteri Hayri Baraçli da Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a misafirperverliklerinden dolayi tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA