Tavuk Dünyasi, 'En Iyi Müsteri Memnuniyeti Saglayan Marka' Seçildi

Tavuk Dünyasi, Müsteri Deneyim Endeksi arastirmasi sonuçlarina göre, ‘Fast Casual’ restoran kategorisinde ‘En Iyi Müsteri Memnuniyeti Saglayan Marka’ seçilerek, kategorisinin en büyük ödülü olan Diamond Ödül’ün sahibi oldu.

Tavuk Dünyasi, 'En Iyi Müsteri Memnuniyeti Saglayan Marka' Seçildi


Firmalarin sikayet verileri, pazar paylari ve Sikayetvar tarafindan uygulanan yillik 1.5 milyonun üzerinde anket baz alinarak hazirlanan ‘Müsteri Deneyim Endeksi’ arastirmasi sonuçlarina göre, tüketicisine mükemmel müsteri deneyimi yasatan markalar, Sikayetvar tarafindan 19 Subat tarihinde ödüllendirildi.

Yapilan açiklamaya göre Tavuk Dünyasi, Müsteri Memnuniyeti Basari Ödülleri’nde, ‘Fast Casual’ restorancilik kategorisinde ‘En Iyi Müsteri Memnuniyeti Saglayan Marka’ olarak kategorisinin en büyük ödülü olan Diamond Ödül’ün sahibi oldu. Marka, Diamond Ödül’e hak kazanarak müsteri memnuniyetine verdigi degeri kanitladi. Markalarin uçtan uca sikayet yönetim becerisinin ödüllendirildigi ACE Awards ödül töreninde marka adina ödülü, Tavuk Dünyasi Müsteri Iliskileri Müdürü Büsra Sirin ve Tavuk Dünyasi Müsteri Iliskileri Uzmani Fuat Kaya birlikte aldi. Büyümesine hiz kesmeden devam eden yeme-içme sektörünün öncü markalarindan Tavuk Dünyasi, sikâyet orani, cevaplama hizi, çözüm hizi, memnuniyet düzeyi, tesekkür orani ve markayi tercih etme orani gibi kriterlerle yapilan degerlendirmeler sonucu aldigi ödülle Fast Casual restorancilik sektöründe önemli konumda yer aldi.

Tavuk Dünyasi CMO’su Ceylan Özmen, ödül hakkindaki düsüncelerini su sekilde dile getirdi: “Bu basarida katkisi olan tüm çalisma arkadaslarima içtenlikle tesekkür ederim. Bu ödül, misafir memnuniyetine dayali is yapis seklimiz, titizlikle yürütülen operasyonlar, misafir taleplerini derinlemesine analiz etme ve özverili bir ekip çalismasinin ürünüdür. Yola çiktigimiz günden bu yana misafirlerimizin memnuniyetini her zaman önceligimiz olarak gördük. Aldigimiz bu prestijli ödül, yaptigimiz çalismalarin karsiligini aldigimizin bir göstergesi olmasinin yani sira, gelecekte de ayni basariyi sürdürme konusundaki kararliligimiz konusunda bizleri motive ediyor. Misafirlerimizin beklentilerine cevap verip restoranlarimizda kendilerini özel hissedecekleri deneyimi sunmayi daima sürdürecegiz.”
Kaynak: İHA