TURBELDAK Dogaseverleri Essiz Bir Parkurda Daha Bulusturdu

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügüne bagli Dagcilik Akademisi (TURBELDAK) bu haftaki doga yürüyüsünü Kamberler Köyü’ne gerçeklestirdi.

TURBELDAK Dogaseverleri Essiz Bir Parkurda Daha Bulusturdu
Düzenledigi yürüyüs etkinlikleriyle her yastan dogaseveri farkli parkurlarda bir araya getiren TURBELDAK, bu hafta Izmir’in Kemalpasa ilçesinde bagli Kamberler Köyü’ndeydi. Yaz - Kis Yürüyüs Liderleri Orhan Mert ile Haydar Atilla’nin sevk ve idaresinde, Bayram Ali Çelikten ve Nihal Aras rehberliginde yapilan yürüyüs Kamberler Köyü’nden basladi.

Kestane, visne, çinar, çam agaçlari arasinda Kel Tepe’ye veren dogaseverler, verilen yemek molasinin sonrasinda Ören’e dogru inise geçti. Birbirinden güzel manzaralara taniklik edilen ve yaklasik 12 km süren yürüyüs sorunsuz bir sekilde sona erdi.

Yaz-Kis Yürüyüs Lideri Orhan Mert, “Yakin çevremizdeki doga güzelliklerinden bir tanesi olan Kamberler Köyü’nde yürüyüsümüzü yaptik. Ülkemizin dört bir essiz çesitliligin bir özetinin sunuldugu bu parkurda yürümek çok keyifliydi. Her yürüyüsümüzde oldugu gibi yine birbirinden unutulmaz hatiralar biriktirdik. Yürüyüsümüze katilan arkadaslarimiza tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA