Orhaneli'de Tek Yön Uygulamasi Hayata Geçirildi

Orhaneli ilçesinde sehir merkezi iç hatlar yolunda yeni düzenleme yapiliyor. Ilçe merkezinde bazi ana cadde ve sokaklarda tek yön uygulamasina geçildi.

Orhaneli'de Tek Yön Uygulamasi Hayata Geçirildi
Bursa’da Orhaneli ilçesi Zafer Caddesi basta olmak üzere ana cadde ve ara sokaklarda trafik yogunlugu ve düzensiz parklanma ve yayalarida etkileyen sebepten dolayi trafik sikisikligini ortadan kaldirmak üzere tek yön uygulamasina geçildi.

Orhaneli Kaymakamligi, Orhaneli soförler odasi, Büyüksehir Ukome, Ilçe Emniyet Amirligi, Ilçe Jandarma Komutanligi, ilçe Milli Egitim Müdürlügü, Karayollari 143. Sube Sefligi ile yapilan toplantida çikan karar ile Sehir merkezi trafik düzenlemesi basladi.

Orhaneli Kaymakamligi’ndan yapilan açiklamada, “Vatandaslarin talepleri dogrultusunda, hali hazirdaki trafik sikisikligini önlemek ve parklanma problemini ortadan kaldirmak amaciyla ilçede trafik komisyonu, trafik akisinin tek seritten saglanmasi noktasinda karar alinmis olup, UKOME (Ulastirma Koordinasyon Merkezi)’ye iletilmis. 29 Aralik 2023 tarihinde alinan UKOME karariyla uygulamaya konulmustur” denildi.
Kaynak: İHA