CHP Genel Baskani Özel, Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezinin Açilisina Katildi

CHP Genel Baskani Özgür Özel, Ankara’nin Etimesgut ilçesinde seçim koordinasyon merkezinin açilisina katildi.

CHP Genel Baskani Özel, Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezinin Açilisina Katildi
CHP’nin Ankara’nin Etimesgut ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açildi. Açilis törenine CHP Genel Baskani Özgür Özel’in yani sira Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, CHP’nin Etimesgut Belediye Baskan adayi Erdal Besikçioglu, Milletvekilleri ve vatandaslar katildi.



“Etimesgut’un gelecek otuz yilini planladik”

CHP Etimesgut Belediye Baskan adayi Besikçioglu, yaptigi konusmada, “Tüm Etimesgut’u kucaklayip çikacagiz. Hedefimiz net. Sosyal belediyecilik ve marka bir Etimesgut. Biz bu gerçekle hareket ederek çalismalarimiza simdiden basladik. Göreve geldigimizde hizmetlerimizi en güzeliyle ve layigiyla yaparken Etimesgut’un gelecek otuz yilini planladik” diye konustu.



“Etimesgut, Türkiye’nin marka ilçesi olacak”

Önceliklerinin sürdürülebilir bir Etimesgut’u insa etmek oldugunu belirten Besikçioglu, “Bunun içinse olmazsa olmazimiz katilimcilik ve ortak akil. Etimesgut’u kalkindirma eylem plani ile ülkemize deger katan Türkiye’nin marka ilçesi olacak” dedi.



“Ülkemizin tüm sorunlarini ortaklasarak çözecegiz”

Tek hedeflerinin Etimesgut halkinin mutlulugu oldugunu dile getiren Besikçioglu, “Zaman halkimizin derdine derman olan hizmetleri büyüterek her alanda basarili olmak için var güç çalisacagiz. Halkimiza hesap vermeyi onurlu bir görev sayarak hizmet etmek önceligimiz olacak. Ülkemizin tüm sorunlarini önce halkimiz emekçiler, isverenler, kamu kurumlari, meslek odalari, akademisyenler ve sivil toplum Temsilcileriyle, ortaklasarak çözecegiz” ifadelerini kullandi.

“Israf edecek paramiz yok”

ABB Baskani Yavas ise yaptigi konusmada, sunlari kaydetti:

“Parklara, kavsaklara ne hizmet yapiyorsak kaç paraya mal oldugunu açik açik duyuruyoruz. Israf edecek paramiz yok. Bu paralar kolay kazanilmiyor. Halkin temiz alin terinden gelen paralar bunlar. Dolayisiyla Nerede ihtiyaç var oraya harciyoruz.”

“Ne ihtiyaç varsa paralari oraya harcadik”

Istasyon Caddesine yapilan kavsaklari hatirlatan Yavas, “Burayi çözecegiz dediler çözmek bize nasip oldu. Önceligimiz Sincan ve Etimesgut’un bu çilesini bitirmek oldu. 135 milyon liraya istasyon caddesine alternatifini yaptik ama 250 ve 300 milyon lira da yine buranin altyapisina harcadik. Görünmezler diye yapilmayan ve buralarda sel baskinlari ortaya çikiyordu. Onlari ortadan kaldirdik. Nereye, ne ihtiyaç varsa, paralari oraya harcadik” ifadelerine yer verdi.

“CHP’nin yönettigi kentlere hizmet geliyor”

CHP Genel Baskani Özel ise söyle konustu:

“Etimesgut çok farkli bir ilçe. Etimesgut gelisen, çogalan, kabina sigmayan ama birileri tarafindan kiymeti bilinmeyen bir ilçe. Çok dikkatimi çekti. Beni Ata kavsagina getirdiler. Dediler ki ‘Burasi Türkiye’nin CHP belediyeciligi açisindan en önemli noktasi’. Sincan orada, öbür tarafinda Yenimahalle. Bir tarafinda Etimesgut. Ayni kavsak Yenimahalle tarafa gidince evler 10 milyon lira. Etimesgut tarafina ilerleyince 6 milyon lira. Sincan tarafa gidince evler 3 milyon lira. Çünkü bir tarafi Cumhuriyet Halk Partili belediye yönetiyor. Bir tarafi yillardir AK Parti’nin kötü belediyeciligi perisan etmis. Bir tarafta da ikisinin arasinda kalmis bir Etimesgut var. CHP’nin yönettigi kentlere hizmet geliyor. Yatirim geliyor. Kent güzellesiyor ve sosyal demokrat belediye o kentin gücüne güç, degerine deger katiyor. Bunu yapmaya geliyoruz Etimesgut’a.”

Öte yandan Özel, ABB Baskani Yavas’in yarin aksam reklam filminin yayinlanacagini duyurdu.
Kaynak: İHA