Baskan Günel, Ikiçesmelik Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, 31 Mart yerel seçim çalismalari kapsaminda Ikiçesmelik Mahallesi esnafi ve vatandaslarini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Mahalle sakinleri ve esnafi, ziyaretlerine gelen Baskan Günel’i büyük bir ilgi ile karsilayarak Kusadasi’na ve Ikiçesmelik Mahallesi’ne yapmis oldugu hizmetler için tesekkür edip, bir sonraki dönem için taleplerini ilettiler.

Baskan Günel, Ikiçesmelik Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi


Göreve geldigi günden bu yana Kusadasi halki ile iç içe olan Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, yaklasan yerel seçimler öncesi seçim çalismalari kapsaminda CHP Ilçe Baskani Mehmet Gürbilek, parti yöneticileri, mahalle komisyonu üyeleri ve Güvercin Masa Gezici Ekibi ile Ikiçesmelik Mahallesi’ni ziyaret etti.Baskan Günel, göreve geldigi günden bu yana 57 milyon 425 bin TL’lik yatirimla alt ve üstyapisi yenilenen Ikiçesmelik Mahalle sakinlerine, “ 5 yillik hizmet karnemiz ortada takdir sizin” diyerek destek istedi.

Ikiçesmelik Mahallesi’nde vatandaslar ile bir araya gelen Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, davet üzerine girdigi kahvede Ikiçesmelik Mahallesi Muhtar Azasi Kerim Cengiz, “Baskanimiz ilettigimiz dilekçelerin yüzde doksanini çözüme ulastirdi. Ilgileri için çok tesekkür ederiz. Bize sadece Ikiçesmelik Mahallesi’ndeki destek yetmez tüm Kusadasi’nda baskanimiz için çalisacagiz, zafere ulasacagiz” ifadelerini kullanarak Baskan Ömer Günel’e destek verdi.
Kaynak: İHA