MHP'li Tabarogullari Açiklamasi 'Hekimhan Degisime Hazir'

Cumhur ittifakinin MHP’li Hekimhan Belediye Baskan Adayi Memet Tabarogullari, “Hekimhan degisime hazir. Degisim Hekimhan’a büyümeyi ve gelismeyi getirecektir” dedi.

MHP'li Tabarogullari Açiklamasi 'Hekimhan Degisime Hazir'
Zengin maden yataklarina ve nitelikli insan gücüne sahip Hekimhan’in, hak ettigi büyümeyi ve gelisimi yasayamadigina dikkat çeken MHP Hekimhan Belediye Baskan Adayi Tabarogullari, esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Hekimhan’i 100 bin nüfusa göre planlayacaklarini ifade eden Memet Tabarogullari, “Hekimhan hem zengin maden yataklari, hem nitelikli insan gücü ve sehirlerarasi yol üzerindeki konumu ile Malatya’nin ve bölgenin en gelismis ilçesi olmayi hak ederken, ne yazik ki her geçen dönem gerilemis durumda. Hekimhan insanimiz bu durumdan mutlu degil. Hekimhan degisim istiyor. Biz Hekimhan ilçemizi bölgesinin cazibe merkezi haline getirmeyi amaçliyoruz. Projelerimizi bu hedef dogrultusunda hayata geçirecegiz. Çagdas modern bir Hekimhan, mutlu insanlarin yasadigi bir sehir olacak. Yeni Hekimhan, yeni bir yasam merkezi hedefi ile çiktigimiz yolda Hekimhan halkimizin da bu hedefle ilgili arzu ve istegini görebiliyoruz” seklinde konustu.

Seçim bürosu açilisi

Hekimhan’da esnaf ve mahalle ziyaretlerini yogun sekilde sürdüren Cumhur Ittifakinin MHP Belediye Baskan Adayi Memet Tabarogullari’nin seçim bürosu açilisi ise cuma günü gerçeklestirilecek.

Tabarogullari, Cuma günü saat 11:00’de Hekimhan Atatürk Meydani’nda gerçeklesecek açilis törenine ile ilgili olarak, “ Bu tören Hekimhan’in degisim isteginin ilk adimi olacaktir. Hekimhan’in büyümesini ve gelismesini arzulayan tüm halkimiz törenimize davetlidir” diye konustu.

Kaynak: İHA