Sinif Baskaninin Seçim Vaadini, Belediye Baskani Gerçeklestirdi

Sancaktepe’de Perran Kutman Saritas Ilkögretim Okulu’nda sinif baskanligi seçimlerinde aday olan Ömer Yigit Kiziltepe, Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü’yü okula getirme vaadinde bulundu. Baskan Dögücü, sinif baskani seçilen ögrencinin ricasini geri çevirmeyerek okulu ziyaret etti, ögrencilerle bir araya geldi.

Sinif Baskaninin Seçim Vaadini, Belediye Baskani Gerçeklestirdi
Sancaktepe’de bulunan Perran Kutman Saritas Ilkögretim Okulu’nda sinif baskanligina aday olan 3’üncü sinif ögrencisi Ömer Yigit Kiziltepe, sinif arkadaslarina seçim vaadi olarak Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü’yü okula getirme sözü verdi. Baskan Dögücü, sinif baskani seçilen Ömer Yigit’in ricasini geri çevirmeyerek Sancaktepe Kaymakami Ahmet Karakaya ile birlikte okula ziyarette bulundu. Ögrencilerle bir araya gelen ve sohbet eden Baskan Dögücü, sinif baskani seçilen Ömer Yigit’i tebrik etti.

Sinif baskani seçilen Ömer Yigit’in istegi üzerine okula ziyarette bulunan Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, "Bugün Ömer Yigit’in baskan seçilirken verdigi bir vaadi yerine getirdik. Ömer, ’Baskan Seyma Dögücü’yü sinifa getirecegim’ demis. Babasi da bana söyleyince baskanimizin sözünü yerine getirmesini gerçeklestirelim dedik. Geldik onlarin sinifini ziyaret ettik. Onlar da zaten bu vaadi bekliyorlarmis. Böylece dogru söyleyen, dogru baskani seçmis olduk. Bu mutlulugu bizler de görmüs olduk, benim de çok hosuma gitti" dedi.

Ömer Yigit Kiziltepe, "Seyma Baskan sözümü tutmama yardim ettigi için mutluyum, onu çok seviyorum" dedi.

Ömer Yigit’in babasi Olgun Kiziltepe, "Küçük bir çocugun gönlünü yapmak, en az baskanlik makami kadar kiymetli. Ömer Yigit’in sinif baskani seçildigi dönem arkadaslarina böyle bir vaadi olmustu. Ben de belediye baskanimiza bu talebi ilettim, kendisi de sag olsun kirmadi. Ömer’in istegini gerçeklestirmesine vesile oldu, kendilerine çok tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA