Dron Sakasiyla, Sigara Birakma Gününe Dikkat Çekti

Tokat’in Erbaa ilçesi Park Vadisi’nde, sigara birakma günü unutulmadi. Bir grup arkadas, dron sakasiyla sigara içmeyi birakma çagrisini eglenceli bir sekilde hatirlatti.

Dron Sakasiyla, Sigara Birakma Gününe Dikkat Çekti
Tokat’in Erbaa ilçesinin gözde mekânlarindan Park Vadisi, bugün sira disi bir olaya sahne oldu. Umut Bekol, parkta bulusan arkadaslarinin sigara ve nargile içtigi görünce, saka yapmaya karar verdi. Telefonla arkadaslarini arayarak, "Sigara ve nargile içmeyin, bugün sigarayi birakma günü" diye seslendi. Ancak, arkadaslari Hakan Uca, Nuri Semiz ve Sefa Sayan’in bu uyariya gülmesi üzerine, Bekol, sürpriz yapmaya karar verdi. Dronunu hizla hazirlayarak havalandirdi ve arkadaslarinin bulundugu alana yöneltti. Dronun pervanelerinin rüzgâri mangalin atesini alevlendirdi. Arkadaslari saskinlikla etrafa bakarken, alevden çikan kivilcimdan kaçtilar. Eglenceli an hem dron hem de cep telefonu kamerasi ile kaydedildi. Hem arkadaslarina bir sürpriz yapmanin keyfini yasatan hem de sigara birakma gününe dikkat çeken Bekol, dostluk ve eglence dolu anlari sosyal medya hesabindan paylasti.

Dron sakasiyla sigara içmeyi birakma çagrisini eglenceli bir sekilde hatirlatmak için bu sakayi yaptigini söyleyen Umut Bekol, “Erbaa’daki Park Vadiye çekim yapmaya gelmistim. O ara arkadaslarimi gördüm. Sigara ve nargile içiyorlardi. Bugünün de sigara birakma günü oldugu aklima geldi. Telefonla arayarak sigara ve nargile içmeyin dedim. Onlar da bana güldüler. Ben de dron ile onlara saka yapmak istedim. Hem de sigarayi birakma gününe vurgu yapmak istedim ”dedi.

Kaynak: İHA