Basdegirmen 'Memleketimiz Için En Iyiyi Bulmaya Çalistik'

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen 31 Mart 2024’de yapilacak mahalli idareler seçimleri öncesinde belediye meclisi üyelerine sehre deger katan yatirimlarda alinan kararlara gösterdikleri hassasiyet ve uyumdan dolayi tesekkür plaketi takdim etti. Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, “Kararlarimizi yüzde 90 üzerinde oy birligiyle aldik. Güzel hizmetlere imza attik, vatandaslarimiza faydali olmaya çalistik, gönüllerini aldik” dedi.

Basdegirmen 'Memleketimiz Için En Iyiyi Bulmaya Çalistik'
Isparta Belediyesi Subat Ayi 2.Olagan toplantisini Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in baskanliginda gerçeklestirirken, meclis gündemine gelen konular görüsüldü. Toplantida Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, 5 yillik hizmet sürecinde meclisin güzel çalismalar yaptigini ve bunun anisina meclis üyelerine tesekkür plaketi hazirlattiklarini söyleyerek, mecliste bulunan 31 üyeye tesekkür plaketi takdim etti.

AK Parti Belediye Meclisi Gurup Sözcüsü Fahretdin Gözgün de Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’e hizmetlerinden dolayi tesekkür plaketi sundu. Gözgün, “Belediye meclisi üyesi arkadaslarimizla birlikte sizinle 5 yillik süreçte dogru kararlarla Isparta’ya faydali hizmetler noktasinda çalismanin içerisindeydik. Çok mutlu olduk, ortak kararlarla Isparta adina güzel seyler yapilsin diye çok ugrastiniz. Ancak beni en çok duygulandiran kismi da siz iyi bir lidersiniz, siz gerçekten çok büyük yürekli bir babasiniz. Yüreginiz aglarken, belediye hizmetlerinin talimatlarini bize veriyordunuz. ‘Baskanim biz hallederiz’ diyorduk ancak siz hizmetler geri kalmasin diyordunuz. Yüreginiz agliyordu, beni o kadar çok etkilediniz ki ‘sakin hizmet kalmasin’ dediniz. Allah razi olsun baskanim. Sizler o acinizla birlikte belediye hizmetini sagladiniz” ifadelerinde bulundu.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen de belediye meclisi üyelerine tesekkür ederek, “5 yillik beraberligimiz sürecinin sonunda böyle bir plaketi almak benim için çok degerliydi. Daha güzel, daha saglikli, mutlu ve huzurlu günlerde Rabbim bizim beraber olmamizi nasip eylesin. Geçen 5 yil içerisinde dünyada oldugu gibi ülke olarak çok zor günler geçirdik. Bizler bu zorluklara ragmen sehrimize hizmette hiçbir aksakliga yol açtirmadik ve sehrimize birlikte çok güzel hizmetler yaptigimiz inancindayim. 31 üyemizin bulundugu meclisimizde gündemlerimizi belki de yüzde 90 oy birligiyle geçirdik. Komisyon üyelerimize çok fazla is düstü. Vatandaslarimizin memnuniyetini sagladik. Alacagimiz kararlarda zaman zaman red oyu verilecekse bunlari tekrar istisare ettik. Çogu zaman muhalefet partisi meclis üyelerimiz verdigimiz aralardan sonra belki de serhlerini olumluya çevirdiler. Bunlar güzel seylerdi, bizler beraber oturup konusabilen, istisare edebilen birbiriyle dogruyu, egriyi oturup tartisabilen, memleket için en güzeli bulmaya çalisan bir ekip olarak uyum içerisinde çalistigimiz inancindayim. Daha önceki örneklerine baktigimiz zaman tüm belediye baskanlarimiz meclis üyeleriyle birlikte sehrimize hizmet için çalistilar. Bu dönemin en uyumlu ve güzel çalisan bir dönem oldugu, güzel hizmetlerin yapildigi söyleniyor. Bunlar tabi ki bizleri mutlu ediyor. Meclisimizde hiçbir arkadasimin sahsi kirginligi oldugunu zannetmiyorum. Toplumda her zaman meclis üyeleri olarak güzel bir yerimiz oldu” görüslerinde bulundu.

Sadece merkez degil tüm Isparta genelindeki vatandaslara faydali olmaya çalistiklarini dile getiren Baskan Basdegirmen, “Vatandaslarimizin gönüllerini aldik. Her türlü hizmetin içerisinde olduk. Devletimizin vermis oldugu imkani vatandasimiza kullandik. Bu anlamda da manevi olarak huzurluyum. Devletimizin bir tek lirasina zarar getirmeden bugüne geldik. Rabbim yeni görevlerde, yeni islerde hepimize kolayliklar versin. Daha güzel hizmetleri yapmayi bizlere nasip etsin, hepinize tesekkür ediyorum, Allah razi olsun” dedi.

Belediye meclisinde ayrica 2019-2024 dönemi dahil meclis toplantilarina 35 yildir araliksiz olarak katilim saglayan Mehmet Cemal Halici’ya da günün anisina Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen tarafindan plaket verildi.

Kaynak: İHA