Aydin'da Seçim Yarisi Hareketlenmeye Basladi; Savas, Rakibi Çerçioglu'na 15 Yilin Hesabini Sordu

Demokrasinin kalesi Aydin’da 31 Mart yerel seçimleri son yillarin en çekismeli seçimi olarak görülüyor. Özellikle Mustafa Savas ile Özlem Çerçioglu arasinda 3 dönemdir devam eden Büyüksehir Belediye Baskanligi seçimi yarisinda Mustafa Savas rakibi Özlem Çerçioglu’na 15 yilin hesabini sordu.

Aydin'da Seçim Yarisi Hareketlenmeye Basladi; Savas, Rakibi Çerçioglu'na 15 Yilin Hesabini Sordu
Mustafa Savas’in seçim ofisi tarafindan yapilan açiklamada “Mevcut Büyüksehir Belediye Baskani Dörtyol Kavsagini 6 ayda yeraltina alacagini açikladi.

Mevcut Büyüksehir Belediyesi Baskani’na bu sehir tam 15 yil verdi. Bu 15 yilda ne oldu? Trafik çilesi çekilmez, yollar çukurlardan geçilmez oldu. Su faturalarinda bu sehir her yil kendi rekorunu kirdi. Her yagmurda yollar göle dönüstü. Depreme hazirlanilmasi gerekirken fay hatlari üstüne çok katli binalar yapildi. Aritma tesisi yerine foseptik çukurlari açildi. Sokaklarimiz basibos hayvanlarla doldu. Yatirimci küstürüldü. Örnek gösterilen, Baskan’dan önce Ege’nin incisi olan Aydin’imiz çevresini örnek gösteren bir kadere mahkum oldu” ifadelerine yer verildi.

Açiklamanin devaminda Çerçioglu’nun seçim dönemlerinde proje açiklayip seçimden sonra unuttugunu ileri süren Mustafa Savas, Özlem Çerçioglu’nun geride kalan 15 yillik süreçte temel belediyecilik hizmetlerini bile yerine getiremedigini iddia etti. Savas, “Bu sehrin masallarla, bos vaatlerle kaybedecek zamani kalmadi” diyerek bu sefer seçimi kazanacaklarini ve Çerçioglu için yolun sonunun göründügünü ileri sürdü.
Kaynak: İHA