AK Parti'li Aziz Yeniay'in Seçim Temaslari Sirasindaki Silahli Saldiriyla Ilgili Sorusturma Baslatildi

AK Parti Küçükçekmece Belediye Baskan Adayi Aziz Yeniay’in seçim çalismalari kapsaminda katildigi bir dernek toplantisinda meydana gelen silahli saldiriya iliskin Küçükçekmece Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan sorusturma baslatildi.

AK Parti'li Aziz Yeniay'in Seçim Temaslari Sirasindaki Silahli Saldiriyla Ilgili Sorusturma Baslatildi
AK Parti Küçükçekmece Belediye Baskan Adayi Aziz Yeniay’in seçim çalismalari kapsaminda katildigi bir dernek toplantisi sirasinda uzun namlulu silahlarla saldiri meydana geldi. Dernek binasi önünde meydana gelen saldirida 1 kadin yaralandi. Olaya iliskin Küçükçekmece Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan sorusturma baslatildi.

Bassavciliktan yapilan açiklamada, "AK Parti Küçükçekmece Belediye Baskan Adayi Sayin Aziz Yeniay’in Kanarya Mahallesi’ndeki bir dernekte seçim çalismalari yürüttügü esnada, dernegin bulundugu sokagin basindan silahla ates açilmasi sonucu bir vatandasimizin yaralanmasi üzerine Cumhuriyet Bassavciligimiz tarafindan derhal sorusturma baslatilmistir. Süphelilerin yakalanmasi için tüm süreç titizlikle isletilmekte ve sorusturma tüm yönleriyle sürdürülmektedir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA