AK Parti Batman'da Belediye Baskan Adaylarini Tanitti

AK Parti, Batman’da 31 Mart yerel seçimleri için il merkezi, 5 ilçe ve 5 beldede gösterdigi belediye baskan adaylarinin tanitimini yapti.

AK Parti Batman'da Belediye Baskan Adaylarini Tanitti
Batman il merkezinde Sebati Ceylan’i daha önce açiklayan AK Parti, Ilçelerde ise Sason’da Irfan Demir, Kozluk’ta Veysi Isik, Gercüs’te Gündüz Günaydin, Besiri’de Sait Karabulut, Hasankeyf’te Adnan Can’i aday olarak gösterdi. Beldelerde ise Yücebag’da Abdullah Bil, Balpinar’da Hüseyin Geylani, Kayapinar’da Abdulmuttalip Bademci, Bekirhan’da Firat Karabulut, Ikiköprü’de de Musa Kiyanç’i aday olarak seçmenlerine tanitti.

Programa katilan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Nihat Zeybekçi, AK Parti’nin ülkede gerçek belediyecilik anlayisiyla halka hizmet eden belediye baskani adaylariyla yola çiktigini söyledi.



Konusmasinin devaminda Türkiye’nin son 20 yilda 10 kat büyüdügünü belirten Zeybekçi, “Bizlerin belediyesinde halka hizmeti göreceksiniz. Diger partilerde hizmet diye bir sey göremezsiniz. Onlar iç kargasa çikartma pesindedirler. Bizde ayrimcilik yok. Bizler tek millet, tek vatan diyoruz. Ayni millet ayni hizmet diyoruz. Türküyle, Kürdüyle omuz omuza kan kana, can cana kanimiz birbirine karisti. Bazilari ayirmak istiyor diye onlara meydani bos mi birakacagiz, asla birakmayacagiz. Batman’da 5 tane organize sanayi bölgesi kurduk. Bunlar nasil oldu diye bilemezler. Çünkü onlarin böyle bir dertleri yok. Asla da olmadi ve asla da olmayacak. Onlar uluslar arasi emperyalist güçlerin bu cografyadaki masalaridirlar. Onlar bizim Kürt, Türk gençlerimizin derdine düsmediler. Bizler bu ülkeyi 20 yilda 10 kat büyüterek, Dolar bazinda dis ihracati 10 katina çikardik” diye konustu.

Nejat Nasiroglu Külliyesi Konferans Salonu’nda çok sayida partilinin izledigi programda AK Parti Batman Milletvekilleri Ferhat Nasiroglu, AK Parti Sirnak Milletvekili Arslan Tatar ve çok sayida partili katildi.

Kaynak: İHA