IBB AK Parti Baskan Adayi Kurum Açiklamasi 'Üretimi Nitelikli Olarak Gerçeklestirmek Istanbul'daki Hedeflerimiz Arasinda'

IBB AK Parti Baskan Adayi Murat Kurum, “Ayakkabi konusunda çok iyiyiz. Yurt disindaki bütün markalar burada üretiliyor. Konya’da var, Istanbul’da Basaksehir’de atölyeler var. Istanbul’un hemen hemen her ilçesinde ayakkabi üretimini yapiyoruz. Istanbul’daki hedeflerimiz içerisinde üretimi nitelikli olarak gerçeklestirmek olacak” dedi.

IBB AK Parti Baskan Adayi Kurum Açiklamasi 'Üretimi Nitelikli Olarak Gerçeklestirmek Istanbul'daki Hedeflerimiz Arasinda'
Cumhur Ittifaki’nin Istanbul Büyüksehir Belediye (IBB) Baskan adayi Murat Kurum, Güngören’de çarsi esnaflarini ziyaret edip vatandaslarla bir araya geldi. Bu ziyaret sirasinda Kurum’a Güngören Belediye Baskani Bünyamin Demir, AK Parti Güngören Ilçe Baskani Devran Yalçinkaya ve beraberindeki heyet eslik etti. Kurum, vatandaslar tarafindan ilgiyle karsilandi. Kurum yanina gelen vatandaslarla el sikisip sohbet ettikten sonra hatira fotografi da çektirdi.

Yasli bir vatandasin kendisini görünce hayir dualari etmesi üzerine Kurum, “Bizim insanimiz böyle dualarla basladi.

Içindeki duygulari disa yansitti” ifadelerine yer verip tesekkür etti. Beylikdüzü’nde evleri 12 yildir müteahhit tarafindan yapilmayan bir vatandas Kurum’dan yardim istedi. Murat Kurum ise elinden ne gelirse yardimci olacagini belirtti.

Içme suyuyla alakali problemi gündeme getiren vatandasa cevap veren Kurum, “Istanbullular çesme suyundan saglikli su içecekler” seklinde konustu.



“O zamanda geldim, yine gelecegim”

Bir vatandasla sohbeti esnasinda Güngören için yaptiklarini anlatan Kurum, “Güngören’de kentsel dönüsümden, Millet Bahçesi’ne, otoparka kadar onlarca projeyi belediye baskaniyla beraber yaptim. Tozkoparan’daki dönüsümü yaptim. O zamanda geldim, yine gelecegim” ifadelerini kullandi.

“Istanbul’daki hedeflerimiz içerisinde üretimi nitelikli olarak gerçeklestirmek olacak”

Güngören’de bir esnafin is yerine giren Kurum, “1 Nisan sabahi Istanbul’a esnafimizla, vatandasimizla, gençlerimizle, kadinlarimizla birlikte çiçek açacak. Istanbul’umuzu el birligi içinde güzel yarinlara hazirlayacagiz” dedi.

Kurum, "Ayakkabi konusunda çok iyiyiz. Yurt disindaki bütün markalar burada üretiliyor. Konya’da var, Istanbul’da Basaksehir’de atölyeler var. Istanbul’un hemen hemen her ilçesinde ayakkabi üretimini yapiyoruz. Istanbul’daki hedeflerimiz içerisinde üretimi nitelikli olarak gerçeklestirmek olacak. Bu üretim alanlarina iliskin de sanayi, ticaret ve esnaf odamizla birlikte bu üretimlerin yapilabilecegi alanlari da sunuyor olacagiz. Esnafimiz ve üreticimiz de kazanacak. Vatandasimizin bu konu içine girmesi bizim için çok degerli. El birligi ile bu projeleri yapiyor olacagiz" dedi.



“Birakin zam yapmayi biz ucuzlatmak için geliyoruz”

Vatandaslarla da sohbet eden Murat Kurum “Hayatini ucuzlatmak ve kolaylastirmak adina zam degil, indirim yapacagiz. Milletimizle el ele her sorunu her problemi beraber çözecegiz” seklinde konustu.

Vatandas ise Kurum’dan halk ekmegin fiyatinin yüksek oldugundan yakinarak düsürülmesi için talepte bulundu. Bunun üzerine konusan Murat Kurum, "Birakin zam yapmayi biz ucuzlatmak için geliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA