Baskan Basdegirmen Mesai Arkadaslarinin Sevgi Seliyle Karsilandi

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan yeniden Isparta Belediye Baskan Adayi olarak ilan edilen Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, belediye binasina gelisinde mesai arkadaslarinin sevgi seliyle karsilandi. Mesai arkadaslariyla bugüne kadar sehre çok güzel hizmetler verdiklerini ifade eden Baskan Basdegirmen, “Cumhurbaskanimiza bize göstermis oldugu güvenden dolayi tesekkür ediyorum. Rabbim bugüne kadar yapmis oldugumuz hizmetlerden çok daha güzellerini daha iyilerini ve hayirlilarini yapmayi bizlere nasip etsin” dedi.

Baskan Basdegirmen Mesai Arkadaslarinin Sevgi Seliyle Karsilandi
Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle tekrar belediye baskan adayliginin açiklanmasinin ardindan belediyeye gelisinde mesai arkadaslarinin sevgi gösterileri ve alkislarla karsilandi.

Esi Sadiye Basdegirmen ile birlikte Belediyeye gelisinde çiçeklerle karsilanan Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, “Degerli mesai arkadaslarim dostlarim yeniden almis oldugumuz görevi sizlerle paylasmak için buradayim. Sizlerle 5 yila yakin süredir sehrimize güzel hizmetler verdik, hayirli hizmetler yaptik. Bizlere çok destek verdiniz, belediye personeli olarak hepimiz Isparta’miza yapilmasi gereken her türlü hizmetin en iyisini, hemsehrilerimizin layik oldugu hizmetin en güzelini yapmaya gayret gösterdik ve bu gayretimizin neticesidir ki Sayin Cumhurbaskanimiz, Genel Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in takdirleriyle yeniden önümüzdeki 5 yillik göreve talip olduk. Bu görevi bize tevdi eden basta Cumhurbaskanimiza bize göstermis oldugu güvenden dolayi huzurlarinizda tesekkür ediyorum. Rabbim almis oldugumuz bu görevi layikiyla yerine getirmeyi bizlere nasip eylesin. Bugüne kadar yapmis oldugumuz hizmetlerden çok daha güzellerini daha iyilerini ve hayirlilarini yapmayi bizlere nasip etsin. Bugüne kadar bizleri hiç yalniz birakmadiniz. Hep beraber tüm dostlarimizla, arkadaslarimizla, yakinlarimizla, dava arkadaslarimizla, mesai arkadaslarimizla sizlerle hiç ayrilmadan bugünlere geldik” dedi.

Bundan sonraki yapilacak çalismalarin çok daha önemli olduguna isaret eden Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, “Önümüzde yeni bir 5 yilimiz var. Yeni 5 yilda yeniden bu görevi almamiz gerekiyor. Aldiktan sonra da bugüne kadar neler yaptiysak onun çok daha güzellerini sehrimizin insanlariyla bulusturmamiz gerekiyor. Bu belediye baskaninin tek basina yapmasi gereken bir görev degil, birlik beraberlik içinde sizlerle beraber dürüst ve hakkaniyetli bir sekilde ulasabilecegimiz bir sonuç” görüslerinde bulundu.

Tüm belediye meclis üyeleri, belediye baskan yardimcilari, daire müdürleri ve mesai arkadaslarina bugüne kadar yapilan çalismalara verdikleri desteklerden dolayi da tesekkür eden Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, “Çok güzel hizmetler yaptigimiz inancindayim, emegi geçen herkese tesekkür ediyorum, Rabbim yolumuzu açik eylesin, bu yolda bizlere güç kuvvet versin. Saglik, sihhat, afiyet içerisinde hep beraber, yeniden bir daha bu görevleri yapmak bizlere nasip olsun” ifadelerinde bulundu.

Belediye önündeki konusmasinin ardindan alkislarla binaya giren Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, makam katinda mesai arkadaslarinin dogum günü dolayisiyla hazirladigi sürprizle karsilasti. Baskan Basdegirmen ve esi Sadiye Basdegirmen, hazirlanan dogum günü pastasini birlikte keserek, mesai arkadaslarini ve konuklari makaminda agirladi.
Kaynak: İHA