Sinop'ta Firtina Etkisini Gösterdi

Sinop’ta yasanan firtina, gün boyu etkisini gösterdi. Haftanin yedi günü insan yogunlugunun görüldügü Sinop sahilinde çok az insan vardi.

Sinop'ta Firtina Etkisini Gösterdi
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlügü dün Orta Karadeniz için firtina uyarisinda bulunmus, Sinop Valiligi de ulasimda olusabilecek aksakliklara karsi vatandaslari uyarmisti. Beklenen firtina sabah erken saatlerden itibaren etkisini gösterdi. Sehrin iki tarafindan esen kuvvetli rüzgar, havanin günesli olmasina ragmen kendini hissettirdi. Sinop’un en islek caddelerinden Asiklar Caddesi’nde insan yogunlugu çok azdi. Düzenli olarak kuslari yemleyen ve yürüyüs yapmayi aliskanlik haline getiren vatandaslarin haricinde sokakta çok az insan vardi.

Emekli Remzi Acun, Sinop’un karayel ve gündogrusunun etkisinde kalan bir sehir oldugunu vurguladi. Acun, “Artik bu kisin ortasi. Karayel ile gündogrusu çok tutar Sinop’u. Hava çok sert esiyor, sert estigi içinde hava sogumaya basladi.

Kis geldigini belli etmeye basladi agir agir. Bundan sonra bu havalar bu sekilde sert gider. Belki havanin iyi oldugu günler de olur ama Sinop’un genelinde karayel ve gündogrusu çok vuruyor. Ben emekliyim, burada biraz günes var, onun tadini çikariyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA